Tornado Racing Team: Ξεκίνημα με επιτυχία και ρεκόρ κατηγορίας στο Time Attack!

Tornado Racing Team: Ξεκίνημα με επιτυχία και ρεκόρ κατηγορίας στο Time Attack!

Η Digital Tree σε συνεργασία με την εταιρεία NAGA έφτιαξαν την δική τους αγωνιστική ομάδα αυτοκινήτου για να συμμετέχουν στα διάφορα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού που γίνονται στο νησί μας.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο η δική μας Digital Tree σε συνεργασία με την εταιρεία NAGA έφτιαξαν την δική τους αγωνιστική ομάδα αυτοκινήτου για να συμμετέχουν στα διάφορα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού που γίνονται στο νησί μας. 

Η ομάδα με το όνομα Tornado Racing Team έκανε το ντεμπούτο της στον 2ο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Time Attack by Eneos o οποίος έγινε την Κυριακή 4 Απριλίου στην Achna Speedway. 

Η ομάδα δήλωσε συμμετοχή με το fully race prepped Honda Integra και οδηγό τον Μιχάλη Μυλωνά. Η συμμετοχή καταχωρήθηκε στην κατηγορία RC E1 στην οποία συγκαταλέγονται αγωνιστικά αυτοκίνητα με κυβισμό κάτω των 2000cc με βελτιώσεις.

Στα πρωινά δοκιμαστικά περάσματα το αυτοκίνητο τα δόντια του καταγράφωντας 1:07.160 ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν και ο καλύτερος χρόνος που κατέγραψε η ομάδα σε όλα τα δοκιμαστικά της. Ακολούθως στα χρονομετρημένα ο Μιχάλης Μυλωνάς με σωστή στρατηγική κατάφερε να ρίξει τον χρόνο του στο 1:06.772, ο οποίος εκτός και από καλύτερος προσωπικός είναι και ρεκόρ κατηγορίας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack.

Με αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία της έχοντας και τον τρίτο καλύτερο χρόνο της ημέρας. Σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι δύο πρώτοι χρόνοι overall ανήκουν σε αυτοκίνητα κατηγοριών με Νίτρο και Radical. Tο 1:06.772 είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα.

Με τους πρώτους βαθμούς λοιπόν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack η αγωνιστική πορεία της Tornado Racing Team είναι πλέον γεγονός και φαινεται λαμπρή!

Αναμένουμε επίσης και την ολοκλήρωση του δεύτερου και πιο σοβαρού project. Το Mitsubishi Lancer EVO της ομάδας είμαστε σίγουροι ότι θα μας καταπλήξει. 

Ο Μιχάλης Μυλωνάς δήλωσε στη σελίδα μας υπέρ ευχαριστημένος με την απόδοση του αυτοκινήτου και ευχαριστεί ιδιαίτερα το team της Red Scorpion οι οποίοι ήταν δίπλα του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. 

Μπορείτε να ακολουθήσετε την Tornado Racing Team στο Instagram και Facebook για όλες τις εξελίξεις. 

λλλ΄΄λκ΄λκ

Loader