Το Yianis Christodoulou Foundation στηρίζει το NHS

Το Yianis Christodoulou Foundation στηρίζει το NHS

Ο κ. John Christodoulou Ιδρυτής του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation στηρίζει την προσπάθεια καταπολέμησης του κορωνοϊού προμηθεύοντας το προσωπικό του Εθνικού Προγράμματος Υγείας (NHS) του Ηνωμένου Βασιλείου με πακέτα φροντίδας με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του ηθικού τους

Ο κ. Christodoulou, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, ίδρυσε το Yianis Christodoulou Foundation το 2016, μετά από πολλά χρόνια προσφοράς σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, έχοντας πάντα ως καθαρό στόχο την στήριξη και βοήθεια των πιο ευάλωτων ομάδων, και ιδιαίτερα των παιδιών και των νέων. Βλέποντας τις ηρωϊκές προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού και  των εργαζομένων φροντίδας σ᾽ολόκληρο τον κόσμο, ο κ. Christodoulou, καθώς και η ομάδα του ιδρύματος ένιωσαν την ανάγκη να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν.

γγσγσγ

Αξιοποιώντας, λοιπόν, τις συνεργασίες τους στον τομέα της φιλοξενίας και της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, όπου είναι και η δράση του The Yianis Group, που είναι ιδρυτής του, το Yianis Christodoulou Foundation έκανε αρχή με την προετοιμασία και παράδοση 6,000 ατομικών πακέτων φροντίδας για το προσωπικο του νοσοκομείου The Royal London Hospital Whitechapel Rd, Whitechapel, London E11FR. 

Το περιεχόμενο των πακέτων αποφασίστηκε εκ των προτέρων σε συνεργασία με το νοσοκομείο προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή επιλογή των προϊόντων, που περιλάμβανε σνακ ενέργειας, ενυδατικά ποτά, καθώς επίσης και φρέσκα φρούτα που προσδίδουν επιπλέον θρεπτική ώθηση. Ακολούθως, το Ίδρυμα θα προσφέρει στήριξη σε νοσοκομεία του Manchester (6,000 εργαζόμενους), του Liverpool (3,000 εργαζόμενους) και του Southend-on-Sea (2,500 εργαζόμενους). Κάθε ένα από τα επιλεγμένα νοσοκομεία βρίσκονται κοντά στα ξενοδοχεία που ανήκουν στον Όμιλο The Yianis Group ιδρυτής του οποίου είναι ο κ. John Christodoulou.

ξτιριρι

Ο Ιδρυτής του Yianis Christodoulou Foundation, κ John Christodoulou ανέφερε: ‘Οι δικές μου αρχές αλλά και του ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation έχουν επίκεντρο τα παιδιά δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους. Ο μόνος τρόπος, κατ᾽εμένα, για να συνεχίσουν απρόσκοτα, οι ήρωες του NHS, να παρέχουν την πολύτιμη βοήθειά τους σ᾽οσους το έχουν ανάγκη είναι να έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια. Γι᾽αυτό, συνεργαστήκαμε στενά και αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες της νοσοκομειακής ομάδας για να είμαστε σίγουροι ότι αυτά που τους προσφέρουμε είναι πράγματι τα προϊόντα που χρειάζονται. Συνεργαστήκαμε, επίσης, και με συγκεκριμένους προμηθευτές του ξενοδοχειακού τομέα προκειμένου να συνεισφέρουμε, τόσο στη δικιά μας βιομηχανία, όσο και να στηρίξουμε ένα άλλο τομέα’.

ξφξξφ

Πέρα από τα πακέτα φροντίδας, το Ίδρυμα συνεργάζεται με την Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία του Ηνωμένου Βασιλείου, δημιουργώντας ένα δίκτυο 40 εθελοντών καθώς επίσης και μια πολύτιμη συνεργασία με την εταιρεία DHL που βοήθησε διανέμοντας πακέτα φαγητού που προσφέρθηκαν από το Yianis Christodoulou Foundation σε 355,000 κύπριους ηλικιωμένους και μέλη ευάλωτων ομάδων που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πέραν απ᾽αυτό, ο κ.John Christodoulou έχει στηρίξει και το νοσηλευτικό προσωπικό της ιδιαίτερης του πατρίδας, της Κύπρου, διανέμοντας 6,107 ευχαριστήρια πακέτα στο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό των 9 κρατικών νοσοκομείων του νησιού, με την ευκαιρία των εορτασμών της εργατική πρωτομαγιάς.

Αρκετές γνωστές διεθνείς προσωπικότητες τάχθηκαν στο πλευρό του ιδρύματος, στηρίζοντας τις προσπάθειές του όπως οι Ellie Brown, Mark Noble, Kym Marsh, David Coulthard, Anthony Joshua, Dawn Ward, Bobby Zomara, Rob Lee, Nicole Barbara Lane, Tony Bellew, Declan Rice, Ryan Burnett, Stavros Flatley καθώς επίσης και προσωπικότητες από την Ελλάδα και Κύπρο όπως οι Δημήτρης Μπάσης, Σάκης Τανιμανίδης, Άντρη Καραντώνη, Μάριος Πρίαμος, Θησέας Ιωάννου και Eleni C., η οποία αντιπροσώπευσε το ίδρυμα στη διανομή των πακέτων στο Royal London Hospital.

ξφξφξφ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο https://www.yianischristodouloufoundation.com/.

Loader