All I want for Christmas, φτιαγμένο από την Εύα Χριστοφίδου

All I want for Christmas, φτιαγμένο από την Εύα Χριστοφίδου

Δώρα, στολίδια, γούρια και χριστουγεννιάτικο πνεύμα

Τα Χριστούγεννα έχουν άρωμα, έχουν γεύση, έχουν μουσική, έχουν διάθεση και σίγουρα χρειάζονται την Εύα Χριστοφίδου για να δώσει την πιο καλαίσθητη, ανεπιτήδευτη και εορταστική πινελιά

Τι είναι αυτό που All I Want for Christmas;

Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο σπίτι με εντυπωσιακό δέντρο, μικρές λεπτομέρειες και υπέροχη διακόσμηση; Δώρα ξεχωριστά για όλους τους φίλους, την οικογένεια και τους συγγενείς; Εξαιρετική διάθεση; Ξεκούραση και απόλαυση; 

Ό,τι και να να σημαίνουν για τον καθένα μας τα Χριστούγεννα, είναι στο χέρι μας να το ζήσουμε... κάποιες φορές με λίγη βοήθεια, συμβουλές ή έμπνευση από την Εύα Χριστοφίδου. 

Χρόνια τώρα, η Εύα αποτελεί την καλή νεράιδα που με τις οργανωτικές της δεξιότητες και την αδιαμφισβήτητη αισθητική της, συνδράμει στην οργάνωση της βάφτισης του μονάκριβου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εύα Χριστοφίδου: Μαζί της θα δημιουργήσεις το δικό σου παραμύθι

Η Εύα, ξεκίνησε δημιουργώντας για την ίδια. Οι υπέροχες δημιουργίες στη βάφτιση της κόρης της πριν από χρόνια, ενεπνευσαν πολλές γυναίκες και τις οδήγησαν στην Εύα για καθοδήγηση, βοήθεια και planning.

Η ανάγκη της για ξεχωριστές, καλαίσθητές και μοναδικές δημουργίες, είναι η αιτία και για τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που επιμελείται εδώ και χρόνια. 

Στολισμοί σπιτιών, επαγγελματικών χώρων, γούρια, δώρα, στολίδια...όλα με την επικάλυψη της μαγικής διάθεσης και της γλυκύτητας της Εύας. 

eva9

Eva

Εύα, σπούδασες marketing, παρόλα αυτά, την τελευταία δεκαετία, η ακαδημαϊκή σου σπουδή και η δημιουργικότητα δεν ταυτίζονται!  

Ήθελα πάντα να δημιουργώ, να κάνω δικά μου πράγματα. Άρχισα κατασκευάζοντας βραχιόλια και κολιέ, κατά κύριο λόγο για εμένα. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, σχεδίασα σε ένα χαρτί τα πάντα αναφορικά με τη βάφτισή της. Τις μπομπονιέρες, τα δώρα, σκέφτηκα το concept και επιμελήθηκα αποκλειστικά τη διακόσμηση. Όλα μόνη μου. Από εκεί ξεκίνησε η ιστορία, από τον καναπέ του σπιτιού μου. 

Από τον καναπέ του δικού σου σπιτιού πριν δέκα χρόνια, που έχουν ταξιδέψει οι δημιουργίες σου έκτοτε; 

Πέρα από την ανεκτίμητη εμπιστοσύνη που μου δείχνουν γονείς για τη διοργάνωση των βαφτίσεων των παιδιών τους, απολαμβάνω να δημιουργώ για τα Χριστούγεννα. Είναι η αγαπημένη περίοδος του χρόνου. Όλη η αγάπη, η δοτικότητα, η ευαισθησία που μπορεί να αισθανθείς κατά τη διάρκεια του χρόνου, είναι πολύ πιο έντονη και γενναιόδωρη κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου. Το να δημιουργώ αντικείμενα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να εκφράσει κάποιος την εκτίμησή του προς ένας συνάδερφο, ένα συνεργάτη, έναν φίλο, κάποιο συγγενή, είναι πολύ όμορφο συναίσθημα. Το να μπαίνω στο σπίτι μιας οικογένειας και να συνδράμω στη δημιουργία του χριστουγεννιάτικου κλίματος που θα κάνει το εορταστικό τραπέζι πιο ιδιαίτερο ή τη βιτρίνα που θα προσελκύσει τον κόσμο πιο εντυπωσιακή, για εμένα είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. 

Και είσαι πολύ καλή σε αυτό. 

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι συνεργάτες και οι άνθρωποι που επιθυμούν να συνεργαστούμε. Φέτος είχα τη χαρά να δημιουργήσω εορταστικές τους βιτρίνες και showrooms, διακόσμηση βιτρινών, επιμελήθηκα τη διακόσμηση εταιρικών events, σχεδιίασα και κατασκεύασα εταιρικά δώρα, υπήρξαν κάποια ιδιωτικών parties και ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος ιδιωτικών χώρων μεταξύ άλλων.

Ποιo είναι το στοιχείο που σας διαφοροποιεί και κάνει τους ανθρώπους να σε επιλέγουν; 

Δεν μπορώ να σου σε τι διαφέρω, αλλά μπορώ να σου περιγράψω ποια είμαι και τι κάνω. Είμαι πολύ σχολαστική και αγαπώ τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, θα αναδείξουν τον χαρακτήρα και θα αποκαλύψουν την αισθητική. Όπως όλοι, έχω τη δική μου αισθητική και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, με εμπιστεύονται. Επίσης θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να δημιουργώ για κάθε πελάτη μου κάτι καινούργιο, μοναδικό, ιδιαίτερο που τον εκφράζει και εκπροσωπεί. Είναι πολύ σημαντικό να αναδεικνύεται η προσωπικότητα και η αισθητική του πελάτη. Επίσης είναι πολύ σημαντικό πως λειτουργώ πάντοτε εντός budget. Οι άνθρωποι που με εμπιστεύονται γνωρίζουν πως σέβομαι και εκτιμώ τη δουλειά, τον κόπο και το κόστος που είχαν προηγούμενες δουλειές μας και ανακυκλώνω τα υλικά, δημιουργώντας κάθε φορά κάτι καινούργιο αλλά τελείως διαφορετικό.

eva1

Το να δημιουργώ αντικείμενα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να εκφράσει κάποιος την εκτίμησή του προς ένας συνάδερφο, ένα συνεργάτη, έναν φίλο, κάποιο συγγενή, είναι πολύ όμορφο συναίσθημα.

eva3

Τα καλαίσθητα, χειροποίητα γούρια, αποτελούν εξαιρετικό δώρο για τους φίλους και την οικογένεια, καθώς επίσης μια υπέροχη επιλογή για εταιρικό δώρο σε συναδέρφους, πελάτες και συνεργάτες.

eva4

eva5

eva6

 

eva7

eva8

Θεωρείς σημαντικό μια εταιρεία να ενισχύει την ταυτότητά της ακόμη και κατά τη διάρκεια των εορτών, με συγκεκριμένο στολισμό ή δώρα; 

Η συναίπεια στην εταιρική ταυτότητα είναι εξαιρετικά σημαντική. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να διακοσμηθεί, τοποθετηθεί, στολιστεί, με τρόπο που ταιριάζει αλλά και ενισχύει την ταυτότητα και φιλοσογία της εταιρείας. Δεν χριεάζεται να είναι πάντοτε εντυπωσιακό, φαντεζί ή μοντέρνο. Κάθε ένας επιλέγει αυτό που ταιριάζει στα χρρώματα, το ύφος, την κουλτούρα, το είδος της εργασίας. Συνεργάζομαι με πελάτες που με εμπιστεύονται να επιμεληθώ την αισθητική και την παρουσίαση των baskets που δημιουργούν και προσφέρουν σε πελάτες. Δεν επιθυμούν στολισμό, όμως θεωρούν πολύ σημαντικό να εκφράσουν την εκτίμηση σε πελάτες και συνεργάτες με αυτό τον τρόπο. Κάποιοι επιθυμούν τον στολισμό της εισόδου, των γραφείων αλλά και των meeting rooms καθώς είναι τέτοια η φιλοσοφία και οι υπηρεσίες της εταιρείας που "απαιτούν" κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Απολαμβάνω να ανακαλύπτω την ανάγκη και να προσφέρω την καλύτερη λύση, από το concept μέχρι και την υλοποίηση. 

Ποια είναι η εισήγησή σου για εταιρικά και όχι μόνο δώρα φέτος; 

Χειροποίητα πλεκτά γούρια, επάργυρα γούρια θα συνιστούσα. Το plexi glass είναι ένα υλικό που αγαπώ και επιλέγω. 

Φωτογραφίες, Μάριος Ιωσηφίδης

Loader