Cuckoo Rooftop: Έρχεται το απολυτο τετραήμερο με θεματικά πάρτυ

Cuckoo Rooftop: Έρχεται το απολυτο τετραήμερο με θεματικά πάρτυ

Απολαμβάνουμε τέσσερις μέρες σερί στο αγαπημένο μας cocktail bar στην Σκάλα

Το κοκτέιλ μπαρ που μας έκανε να ξαναερωτευτούμε το κέντρο της Λάρνακας, Cuckoo Rooftop κάνει host μερικούς από τους καλύτερους djs του νησιού, με 3 υπέροχα Halloween events και μια απογευματινή παρτάρα, από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου έως τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου!

Παρασκευή Νύχτα - 25 Οκτωβρίου - “Old scoul Disco” με έναν από τους πιο αγαπημένους Disco Kings της Λεμεσού, τον Μάνο Σκούλο, να παίζει κλασικά χορευτικά όλη τη νύχτα.

Σάββατο Νύχτα - 26 Οκτωβρίου  - Το “Cuckoo Bananas”' επιστρέφει με τον Anthony 642 να παίζει τα πιο κουλάτα και θρυλικά Ελληνικά και Αγγλικά Ρετρό κλάσσικς. Η αγαπημένη σας ρετρό βραδιά έρχεται φυσικά και με πολλές μπανάνες!

Κυριακή Νύχτα - 27 Οκτωβρίου - “Pure RnB” με τον θρυλικό RnB DJ του νησιού, DJ MG, να παίζει τα πιο pure RNB beats όλη τη νύχτα! 

Απόγευμα Δευτέρας - 28 Oκτωβρίου - Γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου με το Bubbles Twisted by Three Cents, ένα απογευματινό pop-up event που ξεκινά στις 16:00 με τον αγαπημένο local DJ της Σκάλας, DJ Κυριάκο Προδρόμου, να παρέχει τα απογευματινά beats! Η Brand Ambassador της Three Cents, Γεωργία Ιωάννου, θα είναι εκεί με σπέσιαλ pop-up cocktail menu. 

Όπως πάντα οι εκδηλώσεις του Cuckoo Rooftop υποστηρίζονται από το Choice FM.

Θα βρείτε το Cuckoo Rooftop, στο μοναδικό πολυκέντρο διασκέδασης του κέντρου της πόλης, την Δημοτική Αγορά Λάρνακας, όπου στεγάζονται επίσης το Afterbite και το Rokoko Larnaca.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί στο 9632 9999 ή επισκεφθείτε το https://www.instagram.com/cuckoorooftop

προγραμμα

 

 

Loader