«Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή»: Τιμώντας τη μνήμη των Κωνσταντίνου και Μιχάλη Ανδρέου

«Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή»: Τιμώντας τη μνήμη των Κωνσταντίνου και Μιχάλη Ανδρέου

Μια πράξη αγάπης, μνήμης και ελπίδας

Με βαθιά συγκίνηση και αγάπη, η οικογένεια και οι φίλοι των αείμνηστων Κωνσταντίνου και Μιχάλη Ανδρέου τιμούν τη μνήμη τους μέσα από μια πράξη ζωής: μια Εθελοντική Αιμοδοσία, το Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2025, από 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας, στην Αγία Φύλα Λεμεσού.

Οι Κωνσταντίνος και Μιχάλης έφυγαν πρόωρα, αφήνοντας πίσω τους αγάπη, χαμόγελα και μια σιωπηλή υπόσχεση ζωής. Αυτή η αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια εκδήλωση· είναι ένα μήνυμα ελπίδας, αλληλεγγύης και συνέχειας, μια υπενθύμιση πως κάθε σταγόνα αίματος μπορεί να μεταμορφωθεί σε χαμόγελο, σε ανάσα, σε μια δεύτερη ευκαιρία για κάποιον συνάνθρωπό μας.

Η συμμετοχή όλων αποτελεί πολύτιμη πράξη προσφοράς, ένα δώρο ζωής που τιμά τη μνήμη εκείνων που αγαπήσαμε και κρατά αναμμένες τις φλόγες της αγάπης και της ελπίδας.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις καρδιές μας, δίνοντας ζωή μέσα από τη μνήμη.

ποστερ

Loader