Είσαι νέος, 18-25; Η Ελληνική Τράπεζα σού δίνει αποκλειστικά προνόμια!

Είσαι νέος, 18-25; Η Ελληνική Τράπεζα σού δίνει αποκλειστικά προνόμια!

Ο λογαριασμός «My Account 18-25» έχει σχεδιαστεί για σένα, «εκμεταλλεύσου» τον

Είσαι στην ηλικία 18-25; Είσαι στα καλύτερα σου, γεμάτος τρέλα για ζωή, φιλοδοξίες, όνειρα και έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου για να κάνεις ό,τι έχεις φανταστεί.

Θα ξέρεις από πρώτο χέρι ότι αυτή η ηλικία είναι γεμάτη αλλαγές, ανακαλύψεις και εξερευνήσεις. Ταξίδια, εκδρομές, ξενύχτια, λάθη, όλα δικά σου και τα δικαιούσαι να τα ζήσεις, όλα! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έρθεις αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις και ευκαιρίες, θα ανακαλύψεις τις προτιμήσεις σου στην καριέρα που σε ενδιαφέρει, θα ζήσεις νέες εμπειρίες και θα αναπτύξεις τις δεξιότητες σου. 

Ταυτόχρονα όμως μόλις έχεις αποκτήσει και την οικονομική σου ανεξαρτησία, γι’ αυτό και θες εύκολη πρόσβαση σε χρήματα, ευνοϊκές χρεώσεις, μοναδικά προνόμια και φυσικά πρόσβαση σε όλα τα ψηφιακά κανάλια της τράπεζας.

Η Ελληνική Τράπεζα γνωρίζει πολύ καλά αυτές σου τις ανάγκες, γι’ αυτό και δημιούργησε το «My Account 18-25», έναν λογαριασμό ευέλικτο και ξεχωριστό, ειδικά σχεδιασμένο για να σου προσφέρει προνόμια και ωφελήματα. Ποια είναι αυτά; 

•    Άνοιγμα λογαριασμού χωρίς έξοδα ανοίγματος και τήρησης λογαριασμού 

•    Επιλογή για όριο παρατραβήγματος έως €1.200 με ευνοϊκό επιτόκιο 

•    Άμεσες ειδοποιήσεις SMS για κάθε συναλλαγή με στόχο την προστασία του λογαριασμού δυνατότητα αναλήψεων και καταθέσεων χρημάτων χωρίς προειδοποίηση

•    Δωρεάν αναλήψεις μετρητών σε Ευρώ από οποιαδήποτε ΑΤΜ παγκοσμίως

•    Μηδενικά έξοδα ανάληψης μετρητών για αναλήψεις σε ξένο νόμισμα (έως €250 εντός του ιδίου μήνα)

•    Μηδενικά τέλη μετατροπής νομίσματος για συναλλαγές σε ξένο νόμισμα (έως €300 εντός του ιδίου μήνα)

•    Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια

•    Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε

elliniki

Αν θες κι εσύ να έχεις όλα αυτά τα προνόμια που προσφέρει το «My Account 18-25», το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη σχετικής φόρμας από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας εύκολα και διαδικτυακά, στο www.hellenicbank.com/el/personal/open-account, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το https://hbcy.me/myaccount18-25.

1

πηγή κεντρικής φώτο 

Loader