Ένα love story που αντέχει 80 χρόνια

Ένα love story που αντέχει 80 χρόνια

Εκείνος είναι 106 ετών και εκείνη 105!

Το γηραιότερο ζευγάρι στον κόσμο γιόρτασε άλλη μία ημερομηνία - ορόσημο στη σχέση τους, με ένα πάρτι για την 80η επέτειο γάμου τους! 

Ο Τζον και η Σάρλοτ Χέντερσον, 106 κι 105 χρόνων, αντιστοίχως μοιράζονται ένα love story που άντεξε στο χρόνο. Για γιορτάσουν την 80η επέτειο γάμου τους, ο σύζυγος περίμενε τη σύζυγο με ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα Ford roadster του 1920 - όπως ακριβώς στο πρώτο τους ραντεβού. Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν μαζί τους την χαρά τους.   

couple

«Είναι υπέροχο ζευγάρι, το πρότυπο ενός χαρούμενου ζεύγους για την ακρίβεια. Χαίρονται να είναι μαζί, να ταξιδεύουν και να απολαμβάνουν τη ζωή τους» λέει ο Τζέισον Φρι, ένας από τους ανιψιούς τους που, μάλιστα, γνωστοποίησε την ιστορία τους και βοήθησε στο να αναγνωριστούν, από το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες τον περασμένο Νοέμβριο, ως το γηραιότερο ζευγάρι. 

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, το 1934 και παντρεύτηκαν πέντε χρόνια μετά, μόλις λίγους μήνες μετά το ξέσπασμα του Β'Παγκοσμίου Πολέμου.«Σου διηγούνται ιστορίες από το παρελθόν, χωρίς, όμως, να είναι προσκολλημένοι σ'αυτό» λέει ο Φρι. Οι ίδιοι είναι γεροί και δραστήριοι και, όπως παραδέχονται, το μυστικό της μακροζωΐας, αλλά και ενός ευτυχισμένου γάμου κρύβεται στην αυτοσυγκράτηση και σε μία μετριοπαθή ζωή. 

Επισήμως, το ζευγάρι κλείνει 80 χρόνια έγγαμου βίου στις 22 Δεκεμβρίου. 

Loader