Eurovision 2024: H μεγάλη αλλαγή που έχει ξεσηκώσει ήδη αντιδράσεις

Eurovision 2024: H μεγάλη αλλαγή που έχει ξεσηκώσει ήδη αντιδράσεις

Οι διοργανωτές ανατρέπουν όλα όσα γνωρίζουμε για τον μουσικό θεσμό

Το Μάλμε της Σουηδίας θα φιλοξενήσει την διοργάνωση της Eurovision 2024, τον ερχόμενο Μάιο, με τους διοργανωτές να ετοιμάζονται για μια μεγάλη αλλαγή, η οποία έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από μερίδα των φαν του θεσμού.

Όπως έχει γίνει γνωστό από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στους διοργανωτές, η Σουηδική παραγωγή, με επικεφαλής την εκτελεστική παραγωγό Ebba Adielsson, σχεδιάζει να περικόψει τη μετάδοση της Eurovision κατά μία ολόκληρη ώρα.

Η περικοπή στη διάρκεια του σόου βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του 2024. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι διοργανωτές έχουν στόχο να μειώσουν την βραδιά του Τελικού κατά μία ολόκληρη ώρα, από 4 σε 3 ώρες.

Ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Μέχρι και αυτή την ώρα, 31 είναι οι χώρες που έχουν δηλώσει επίσημα τη συμμετοχή τους και θα δώσουν το "παρών" στη σκηνή της Eurovision τον Μάιο του 2024, με την επιστροφή του Λουξεμβούργου στον διαγωνισμό έπειτα από 31 ολόκληρα χρόνια να ξεχωρίζει.

Στον αντίποδα, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Λιχτενστάιν και Σλοβακία ανακοίνωσαν επισήμως την απουσία τους από τη Eurovision. Την ίδια ώρα, δεδομένη θεωρείται η απουσία της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, οι οποίες έχουν διαγραφεί από την EBU, μετά το ξέσπασμα του πολέμου.

Πηγή

Loader