FemmeFest 2024: Ετοιμαστείτε για μια γιορτή ισότητας, ενδυνάμωσης και διαφορετικότητας

FemmeFest 2024: Ετοιμαστείτε για μια γιορτή ισότητας, ενδυνάμωσης και διαφορετικότητας

Μας περιμένουν εργαστήρια, συζητήσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις

Η Λεμεσός ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Femfest 2024, ένα φεστιβάλ γεμάτο ενέργεια και πάθος για την ενδυνάμωση των γυναικών και την προώθηση της ισότητας και της διαφορετικότητας!

Σημειώστε στο ημερολόγιό σας την 26η Οκτωβρίου 2024 και ετοιμαστείτε για μια ημέρα γεμάτη δράση και γιορτή στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Empower Women, που συμμετέχει ο Δήμος Λεμεσού και χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα CERV (Citizens, Equality, Rights & Values).

Σκοπός του Femfest 2024 είναι να φέρει κοντά γυναίκες και άνδρες από όλες τις κοινωνικές ομάδες, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον ενδυνάμωσης και αποδοχής. Θα προωθηθεί η ισότητα των φύλων μέσα από ενδιαφέροντες διαλόγους, εργαστήρια, συζητήσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τι να περιμένετε:

- Διακεκριμένες Ομιλίες: Γνωστές ομιλήτριες από την Κύπρο και το εξωτερικό θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους γύρω από τη γυναικεία ηγεσία, την υγεία, την επιχειρηματικότητα και την ισότητα των φύλων.

- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις: Έκθεση Τέχνης, μουσική και άλλες δραστηριότητες που θα αναδείξουν τη γυναικεία δημιουργικότητα!

Η ομάδα του Limassol Femfest σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε αυτή τη μοναδική γιορτή ενδυνάμωσης και ισότητας.

Για πληροφορίες, στείλτε μας email στο [email protected]!

Δηλώστε συμμετοχή στο φεστιβάλ και στα εργαστήρια εδώ!

Femfest 2024 || Empower Women

Σάββατο 26/10/2024 |  09:00 – 21:00 |  Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης

Παράλληλη έκθεση, εργαστήρια, catering και After Party στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη!

 Το Femfest 2024 υποστηρίζεται από το ευρωπαϊκό έργο Empower Women, μέσω του προγράμματος CERV, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενδυνάμωση των γυναικών και την προώθηση της ισότητας στην ΕΕ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ

femmefest

Πηγή φωτογραφιών

 

Loader