«Festivals Unveiled»: Το νέο vodcast series της Avant-Garde που θα μας ταξιδεύει σε όλα τα festivals του νησιού που αξίζει να γνωρίσετε

«Festivals Unveiled»: Το νέο vodcast series της Avant-Garde που θα μας ταξιδεύει σε όλα τα festivals του νησιού που αξίζει να γνωρίσετε

Όλα όσα ζήσαμε στο Reflect Festival στη Λεμεσό

To «Festivals Unveiled» είναι το νέο vodcast series της Avant-Garde που σκοπό έχει να μας ταξιδέψει στα festivals της Κύπρου, που αξίζει να γνωρίσετε καλύτερα.

Ο Ανδρέας Ανασταστίου ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του νησιού και μας ξεναγεί στα πιο γνωστά  festivals. Πρώτος του σταθμός το Reflect Festival που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες στη Λεμεσό. 

Το Reflect Festival είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση στον κλάδο της τεχνολογίας και της καινοτομίας  στην Κύπρο και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εκδηλώσεις στην περιοχή της Μεσογείου. Συγκεντρώνει τους λάτρης της τεχνολογίας, ιδρυτές επιχειρήσεων, startups, φορείς λήψης αποφάσεων και επενδυτές για μια συναρπαστική εμπειρία γεμάτη panels, ομιλίες, εργαστήρια, έκθεση, διαγωνισμούς και ευκαιρίες δικτύωσης. 

Κατευθυνόμενοι προς τη Λεμεσό, κάναμε μια στάση στο σταθμό της Petrolina στην Χοιροκοιτία για να γεμίσουμε την μπαταρία του αυτοκίνητου μας με τη βοήθεια του P-charge, του μεγαλύτερου δικτύου σταθμού ηλεκτρικής επαναφόρτισης της Κύπρου. Με τη βοήθεια του P-charge της Petrolina η φόρτιση γίνεται εύκολη γρήγορη και βολική αφού υπάρχουν σταθμοί σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου. 

Loader