Φόρουμ Διαφορετικότητας 2024: Ενδυναμώνοντας την Ποικιλομορφία

Φόρουμ Διαφορετικότητας 2024: Ενδυναμώνοντας την Ποικιλομορφία

Μια μέρα γεμάτη συζητήσεις, εργαστήρια και διασκέδαση

Το Φόρουμ Διαφορετικότητας επιστρέφει δυναμικά για τρίτη συνεχή χρονιά την Κυριακή, 12
Μαΐου 2024, τις ώρες 15:00 -21:00, στην πλατεία Ελευθερίας, στη Λευκωσία.

Θέμα του Φόρουμ Διαφορετικότητας 2024: “Ενδυνάμωση της Ποικιλομορφίας: Κινητοποιώντας την Καινοτομία, την Ανάπτυξη και την Ισότητα στην Επιχείρηση”. 

Η Χάρτα Διαφορετικότητας Κύπρου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μήνα Διαφορετικότητας, ενώνει τις δυνάμεις της με τρέχουσες πρωτοβουλίες του Κέντρου Κοινωνικής Καινοτομίας (CSI) και μας προσκαλεί σε μια δράση γεμάτη συζητήσεις, εργαστήρια και διασκέδαση, με σκοπό την προώθηση κάθε μορφής διαφορετικότητας.  

Το Φόρουμ φιλοξενεί: Σειρά συζητήσεων ανοικτού πλαισίου που επικεντρώνονται στην Ισότητα και τη Συμπερίληψη, τόσο στον χώρο εργασίας, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο με εμπλουτισμένους διαλόγους από εκλεκτούς προσκεκλημένους ποικίλων ειδικοτήτων με θέμα τη δημιουργία συμπεριληπτικών χώρων εργασίας. Η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται σε έναν διαδραστικό χώρο με περίπτερα, καλλιτεχνικά δρώμενα και εργαστήρια, ενώ οι συμμετέχοντες μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις πρωτοβουλίες τους για την προώθηση της διαφορετικότητας, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας με σεβασμό στη διαφορετικότητα.  

Το Φόρουμ Διαφορετικότητας 2024 είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, ανοιχτή στο κοινό και διοργανώνεται από το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας (CSI), επίσημο εκπρόσωπο της Χάρτας Διαφορετικότητας Κύπρου.   

Χώρος προσβάσιμος σε όλους, είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: 22610711 ή [email protected]

Κυριακή,12 Μαΐου 2024 | 15:00 - 21:00 | πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία

diversity fair

 

Loader