Γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Κατοικιδίου

Γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Κατοικιδίου

4+1 τρόποι για να γιορτάσετε την Ημέρα της αγάπης σας για τα χνουδωτά σας “παιδιά”

Κάποιοι μας βρίσκουν υπερβολικούς. Κάποιοι άλλοι μας καταλαβαίνουν. Αγαπάμε τα κατοικίδιά μας, όπως οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους. Η παγκόσμια ημέρα κατοικιδίου είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας στα χνουδωτά μας παιδιά!

Τα κατοικίδια γεμίζουν τη ζωή μας με πολλούς τρόπους, από την παροχή συντροφικότητας έως τη βοήθεια στη μείωση του άγχους. Αυτή η ξεχωριστή μέρα τιμά τον δεσμό μεταξύ των ανθρώπων και των αγαπημένων τους κατοικίδιων και μας ενθαρρύνει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να αναγνωρίσουμε τον σημαντικό ρόλο που παίζουν τα κατοικίδιά μας στη ζωή μας. 

Διαβάστε 5 τρόπους  για να γιορτάσετε την αγάπη σας για τον γούνινο κολλητό σας!

 

1. Κάντε Πάρτυ

Δεν υπάρχει ποτέ μια κακή στιγμή για ένα πάρτι, ειδικά ένα προς τιμήν των κυνόφιλων φίλων μας ή των λιγοτερο κοινωνικών φίλων μας, όπως είναι οι γάτες. Μην προσκαλείτε απλώς ανθρώπους. καλέστε και τους χνουδωτούς καλύτερους φίλους τους!

 

2. Περάστε μια μέρα σε SPA

Πάρτε το παιδί σας για μπάνιο με γλυκά μυρωδάτα σαμπουάν για κατοικίδια και πλούσια, ενυδατικά μαλακτικά, αφού βεβαιωθείτε ότι το δέρμα του κατοικίδιου ζώου σας δεν είναι ευαίσθητο στις φόρμουλες, φυσικά!

 

3. Κάντε μασάζ κατοικίδιο ζώο σας

Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που απολαμβάνουν τα μασάζ. Κάντε ένα απαλό μασάζ στο σκύλο ή την αιλουροειδές κολλητή σας χρησιμοποιώντας ελαφρές κινήσεις τριβής και χαϊδεύοντας κατά μήκος των σωμάτων τους, συμπεριλαμβανομένης της πλάτης και των ώμων τους και δείτε την ένταση να εξαφανίζεται. Μερικές γρατζουνιές στην κοιλιά και τρίψιμο στο κεφάλι πάντα..εκτιμώνται!

 

4. Αποδωθείτε σε κάτι νόστιμο! 

Γιορτάστε το ιδιαίτερο κουτάβι σας ψήνοντας μερικά λαχταριστά cupcakes φιλικά για σκύλους!

Ένα παγωτό ζαχαρωτό είναι υπέροχο για τον άνθρωπο, γι' αυτό φτιάξτε ένα για τον εαυτό σας και κεράστε το κατοικίδιό σας με κάτι πολύ ιδιαίτερο φτιαγμένο για αυτόν.

Η γάτα ή ο σκύλος σας τρώει συνήθως ξηρά τροφή; Ένα απολαυστικό γεύμα υγρού φαγητού μπορεί να την κάνει να νιώσει εξίσου ξεχωριστή όπως ξέρετε ότι είναι. (Εάν το στομάχι του κατοικίδιου ζώου σας είναι ευαίσθητο σε νέες τροφές, δοκιμάστε να αναμίξετε μια μικρή ποσότητα υγρής τροφής στην κανονική ξηρή τροφή για ένα νόστιμο γεύμα που είναι πιο εύκολο για το σύστημά του).

 

5. Κάντε δωρεά σε φιλανθρωπίες για αδέσποτα ζώα

Διαδώστε την αγάπη σας σε κατοικίδια ζώα που δεν είναι τόσο τυχερά όσο τα δικά σας, δωρίζοντας το χρόνο, τις προμήθειες ή τα χρήματά σας σε ένα τοπικό κέντρο διάσωσης ή καταφύγιο κατοικίδιων. Ζεστές κουβέρτες, φαγητό, λιχουδιές και παιχνίδια είναι πάντα ευπρόσδεκτα, αλλά επικοινωνήστε πρώτα με τον οργανισμό που θέλετε να υποστηρίξετε για να μάθετε τι χρειάζονται περισσότερο!

Πηγή

Loader