Γουίλ Σμιθ: Ξεσπά και σχολιάζει για τους ισχυρισμούς ότι συμμετείχε στα «freak-offs» του Diddy
«Δεν ήμουν ποτέ κοντά του» δήλωσε, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα
Ο Γουίλ Σμιθ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τον Σον «Diddy» Κομπς και ζήτησε από τον κόσμο να σταματήσει να τον συνδέει με τον μεγιστάνα της μουσικής.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρόσφατα επέστρεψε στο τραγούδι, έχοντας υπάρξει και επιτυχημένος ράπερ τη δεκαετία του '90. Καθώς ήταν στη σκηνή, σε μία συναυλία του στην Καλιφόρνια, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, σχολίασε ότι είχε παρατηρήσει χρήστες των social media να τον συνδέουν με τον Κόμπς.
Ο Σον «Diddy» Κομπς αντιμετωπίζει πληθώρα κατηγοριών για εγκλήματα σεξουαλικής φύσεως, συμπεριλαμβανομένης της σωματεμπορίας και του βιασμού. Επί του παρόντος, κρατείται σε ομοσπονδιακές φυλακές στη Νέα Υόρκη, εν αναμονή της δίκης του.
Ο Κομπς, ο οποίος χρησιμοποιούσε πολλά ψευδώνυμα, όπως Puff Daddy, δηλώνει αθώος σε όλες τις κατηγορίες και έχει επανειλημμένα αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση.
Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει εικασίες σχετικά με το ποιες διασημότητες θα μπορούσαν να είχαν συμμετάσχει στα τακτικά πάρτι του Κομπς στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες. Εκεί φημολογείται ότι γίνονταν τα λεγόμενα «freak offs», δηλαδή τα πολυήμερα σεξουαλικά πάρτι στα οποία ο μουσικός φέρεται να ανάγκαζε άλλους σε σεξουαλικές πράξεις.
Σε ένα βίντεο που ήρθε στην κατοχή του μέσου TMZ, ο Γουιλ Σμίθ ακούγεται να λέει στο κοινό ότι έχει επίγνωση των memes που συνδέουν τον ίδιο και τον Κομπς. Μάλιστα, είπε ότι ορισμένα από αυτά είναι διασκεδαστικά, αλλά κάποια όχι.
«Δεν ήμουν ποτέ κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο» λέει ο Γουίλ Σμιθ για τον Diddy.
«Θέλω απλώς να το πω αυτό πολύ ξεκάθαρα: Δεν έχω καμία σχέση με τον Puffy, οπότε μπορείτε όλοι σας να σταματήσετε όλα αυτά τα memes», είπε, αναφερόμενος στον Κομπς.
«Μπορείτε να σταματήσετε όλες αυτές τις μ******. Δεν ήμουν πουθενά κοντά σε κανένα αναθεματισμένο ''freak off''», είπε στο κοινό, το οποίο άρχισε να ζητωκραυγάζει ως απάντηση.
Συνέχισε: «Δεν ήμουν πουθενά κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο, δεν έκανα τίποτα από αυτές τις ηλίθιες μ******».
Ωστόσο, ο Σμιθ έχει φωτογραφηθεί με τον Κομπς στο παρελθόν, αλλά ο ηθοποιός είπε στο πλήθος ότι «ψεύδονται» όσοι τον συσχετίζουν με τον ράπερ.
Στη συνέχεια, ο Smith αστειεύτηκε: «Δεν μου αρέσει καν το baby oil», αναφερόμενος στα 1.000 μπουκάλια baby oil που κατασχέθηκαν από την έπαυλη του Combs στο Λος Άντζελες σε μια επιδρομή τον Μάρτιο, τα οποία πιστεύεται ότι ήταν προμήθειες για τα υποτιθέμενα «freak offs».
Επίσης, διευκρίνισε ότι συνήθως δεν του αρέσει να αναγνωρίζει και να σχολιάζει τις φήμες που αφορούν τον ίδιο, αλλά αυτή τη φορά ένιωσε την ανάγκη.
«Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό δημόσια... Συνήθως δεν απαντώ σε χαζά πράγματα, αλλά ξέρετε, τα meme σας έκαναν πάρα πολλά, με είχαν τρελάνει».
Η δημόσια τοποθέτηση του Γουίλ Σμιθ για τις σχέσεις του με τον Diddy έρχεται μερικά 24ωρα αφότου ο ράπερ Jay-z κατονομάστηκε σε μία μήνυση γυναίκας, η οποία ισχυρίζεται ότι εκείνος και ο Σον Κομπς τη βίασαν το 2002.