Η Άννα Βίσση γέμισε το Καλλιμάρμαρο κι όλοι όσοι ήταν παρόντες την αποθέωσαν

Η Άννα Βίσση γέμισε το Καλλιμάρμαρο κι όλοι όσοι ήταν παρόντες την αποθέωσαν

Τα social media γέμισαν με βιντεάκια της συναυλίας

Κατάμεστο ήταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 5 Οκτωβρίου 2024, το Καλλιμάρμαρο για την πολυαναμενόμενη συναυλία της Άννας Βίσση.

65.000 θεατές αψήφησαν την βροχή και έδωσαν το παρόν τους για να τιμήσουν τη δημοφιλή ερμηνεύτρια, η οποία τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες που κουβαλά στις αποσκευές της για 51 χρόνια.

Στις κερκίδες των επισήμων βρέθηκε όπως πάντα δίπλα της ο Νίκος Καρβέλας στον οποίο αφιέρωσε τη χθεσινή βραδιά και τον ευχαρίστησε για όλα όσα της έχει χαρίσει αυτά τα χρόνια δισκογραφικά. Πλήθος διασήμων βρέθηκε επίσης για να παρακολουθήσει αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση.

Οι ενθουσιασμένοι φαν της που γέμισαν το Καλλιμάρμαρο δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, να καταγράφουν σε βίντεο και να ανεβάζουν τα κορυφαία στιγμιότυπα της βραδιάς. Δεν πτοήθηκαν ούτε από τη βροχή που κατά διαστήματα έπεφτε στο κέντρο της Αθήνας. «Ό,τι έχω ζήσει, το 'χει πει η Βίσση» ήταν το σύνθημα με το οποίο αποθέωναν την Άννα Βίσση, κατά πολλούς την «απόλυτη σταρ του ελληνικού τραγουδιού».

Η τραγουδίστρια έδωσε μια παράσταση που διήρκησε σχεδόν 4 ώρες με ένα πολύ μικρό διάλειμμα, προκαλώντας το θαυμασμό όλων των θεατών. 

Πηγή φωτογραφίας - κειμένου

Loader