Η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, Καμίλα έγινε κούκλα Barbie

Η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, Καμίλα έγινε κούκλα Barbie

Ίδια ενδυμασία, ίδια μαλλιά, ίδια αξεσουάρ

Σε εκδήλωση που έγινε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ από την οργάνωση «Women of the World» η βασίλισσα της Βρετανίας Καμίλα έλαβε την δική της Barbie, ντυμένη με ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα Fiona Clare σε συνδυασμό με ένα παλτό Amanda Wakeley και και μαύρες μπότες Eliot Zed.

Πριν από τη δεξίωση οι σχεδιαστές της οργάνωσης είχαν ενημερωθεί λεπτομερώς για τις ενδυματολογικές επιλογές της Καμίλα, αφού είχαν σκοπό να δημιουργήσουν με απόλυτη ακρίβεια την Barbie της. Πρόσθεσαν ακόμα και μία καρφίτσα της WOW Global στο παλτό της. 

«Εξαιρετικά. Μου έχετε αφαιρέσει περίπου 50 χρόνια από τη ζωή μου. Όλες θα θέλαμε να είχαμε μια Barbie», αστειεύτηκε η βασίλισσα με τους παρευρισκόμενους και δήλωσε ευγνώμων για το όμορφο δώρο.

 Η Κρίστα Μπέργκερ, αντιπρόεδρος της Mattel, της εταιρίας παραγωγής της διάσημης κούκλας, ταξίδεψε από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο ειδικά για να παρουσιάσει την νέα «Barbie Καμίλα» στη βασίλισσα.

Στην επίσημη σελίδα της Barbie στο Instagram κοινοποιήθηκε φωτογραφία με την κούκλα της βασίλισσας Καμίλα και στη λεζάντα αναφέρεται: «Μια δύναμη για αλλαγή. Η Barbie τιμά τη Μεγαλειότητά της τη βασίλισσα με μια μοναδική κούκλα σε αναγνώριση του ηγετικού της ρόλου στο «WOW Global», καθώς στοχεύουν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία βλέπει τα κορίτσια και προσφέρει ευκαιρίες για το μέλλον τους».

Πηγή κεντρικής φωτο

Πηγή κειμένου: lifo.gr, sigmalive.com 

 

Loader