Το βρωμερό ρατσιστικό μπάρμπεκιου του σαββατοκύριακου

Το βρωμερό ρατσιστικό μπάρμπεκιου του σαββατοκύριακου

Ευτυχώς ελάχιστοι έλαβαν μέρος σε αυτό το κάλεσμα μίσους

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ευτυχώς λίγοι ήταν αυτοί που συγκεντρώθηκαν για να προκαλέσουν και ψήσουν σουβλάκια στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου που έλαβε χώρα μες το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μεταξύ των λίγων αξίζει να σημειωθεί ότι συγκαταλέγεται και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παρεούλα με τις ρατσιστικές του δηλώσεις. 

Οι... ψήστες του μίσους έστησαν την ψησταριά, φόρεσαν την μπλούζα τους με τον ήλιο της Βεργίνας και άναψαν τα κάρβουνα στο ρατσιστικό μπάρμπεκιου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Το ανούσιο αυτό τσιμπούσι έλαβε χώρα μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά από το στρατόπεδο όπου διαμένουν πρόσφυγες. Οι διοργανωτές - “μακεδονομάχοι” κάλεσαν σε συγκέντρωση για να δώσουν το μήνυμα ότι η “Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” και ότι αντιστέκονται “με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες".

Αυτό άλλωστε ανέφεραν στην ανακοίνωση- κάλεσμα την οποία φρόντισαν να διανθίσουν και με άλλες ρατσιστικές εκφράσεις: "Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης απαντάμε με άφθονο χοιρινό κρέας, με άφθονο αλκοόλ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!". 

Το κάλεσμά τους, αριθμητικά τουλάχιστον, δεν φαίνεται να εξαργυρώθηκε.  

Στους λίγους που πήγαν να φάνε το σουβλάκι τους ήταν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που σε ένα (ακόμα) ρατσιστικό παραλήρημα δήλωσε ότι "οι λαθροεισβολείς είναι το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα μετά το δημογραφικό. Μπροστά μας έχουμε αλλοίωση πληθυσμού, θρησκεύματος, γλώσσας και ιστορίας. Ο εχθρός είναι μες στη χώρα μας".

Loader