Ο Λουκάς Φουρλάς... σύντομος αλλά περιεκτικός στο πρώτο LBC της Digital

Ο Λουκάς Φουρλάς... σύντομος αλλά περιεκτικός στο πρώτο LBC της Digital

Δείτε τον παρακάτω να παίρνει θέση για μια σειρά από ακανθώδη ζητήματα (απουσιάζει η κουβέντα για τα διαβατήρια γιατί γυρίστηκε πολύ πριν ξεσπάσει η σκατοθύελλα) αλλά και να αυτοσαρκάζεται χωρίς ενδοιασμό.

Το Lunch Break ChallengeLBC ώστε να ακούγεται σαν ράπερ ή κανάλι με ριάλιτι) ήταν ένα ορφανό project της Digital TV που προσγειώθηκε στην αγκαλιά μου. Ήταν μικρό, άβγαλτο, μάλλον μπερδεμένο, φοβισμένο και χρειαζόταν μια αγκαλιά. Αποφάσισα να το “υιοθετήσω”, βασικά να το προσαρμόσω στα δικά μου μέτρα και προσωπικό ύφος. 

Το αποτέλεσμα: Μικρές, γρήγορες και ευέλικτες συνεντεύξεις με πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας που έχουν κάτι να πουν για το αντικείμενο, τη ζωή και τον κόσμο γύρω τους αλλά με ερωτήσεις που πρώτα θα τεστάρουν τα όρια της ανοχής, της αντοχής, της ευπρέπειας, της λογικής, της υπομονής και -φυσικά- του χιούμορ. Ποδαρικό έκανε ο εκλεκτός πρώην συνάδελφος και νυν ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λουκάς Φουρλάς, ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά του δημοσιογραφικού χώρου, ένας απίστευτα ακομπλεξάριστος, ευθύς και άνετος τύπος που δεν λέει ποτέ όχι σε κάποια πρό(σ)κληση (εκτός κι αν πρόκειται για δείπνο με χρυσαυγίτες) και δεν κωλώνει να πει δημόσια αυτό που πιστεύει χωρίς περιστροφές (θυμηθείτε μόνο πως αποστόμωσε τους απανταχού ομοφοβικούς με ένα tweet). Επίσης έχει πλάκα (αληθινή, όχι μαλακίες) κάτι που τον έκανε ιδανική επιλογή για το παρθενικό επεισόδιο.

Δείτε τον παρακάτω να παίρνει θέση για μια σειρά από ακανθώδη ζητήματα (απουσιάζει η κουβέντα για τα διαβατήρια γιατί γυρίστηκε πολύ πριν ξεσπάσει η σκατοθύελλα) αλλά και να αυτοσαρκάζεται χωρίς ενδοιασμό. Όπως όταν ανακαλύπτει ότι τόσο καιρό είχε λανθασμένη εντύπωση για το mile high club.

To LBC μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 12.15 το μεσημέρι από τη Digital

 

Loader