Του μπήκε καλά του Ψινάκη

Του μπήκε καλά του Ψινάκη

Ο νέος χρόνος καλέ

Απ’ το αγαπημένο του σόσιαλ μίντια απέστειλε τις ευχές του για “Happy New Year 2020” ο Ηλίας Ψινάκης ενημερώνοντάς μας ότι του μπήκε καλά ο νέος χρόνος αφού τον πέρασε δίπλα από φίλους που εκτιμά και σέβεται. 

Τις ευχές συνοδεύσε η πιο κάτω φωτογραφία με τον Α.Ε. Πρόεδρο της ΚΔ (έτσι, για να κρατάμε τους τύπους) και την θυγατέρα του. 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιούνιο που μας πέρασε, ο Ηλίας Ψινάκης είχε αναρτήσει αντίστοιχη φώτο όπου και μάς ανέφερε ο Α.Ε. Νίκος Αναστασιάδης τον συμβούλευσε και τον καθοδήγησε σχετικά. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό μήνα φιλαράκια μου! Ο μήνας μπήκε για μένα με τον καλύτερο τρόπο, στην Κύπρο με ένα σπουδαίο άνθρωπο που έσωσε τη χώρα του από την κρίση, την Αυτού εξοχότητα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασίαδη @nicosanastasiades Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές, την καθοδήγηση του και την πολύτιμη βοήθεια του για τη χώρα μου. Αυτό το μοντέλο διοίκησης αν το έκανε η χώρα μας δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Μήπως θα έπρεπε να το εφαρμόσουμε και εμείς? #Cyprus #President #Greece @psinakispolites 🇨🇾🇬🇷

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Καλή χρονιά ΚΑΙ από τον Χριστόφορο Τορναρίτη torno

Κιτρινούθκια και χωρίς ρύπους τα τρένα που έρχονται Κύπρο* tr

Απολογήθηκε ο Πάπας που κτύπησε γυναίκα στο χέρι  pope

Loader