Κύπρος: Έφτασαν 2000 tablets για άπορους μαθητές

Κύπρος: Έφτασαν 2000 tablets για άπορους μαθητές

Mε στόχο να καταστεί δυνατή η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία

Θα παραδοθούν το συντομότερο σε σχολικές μονάδες

Το Hope For Children” CRC Policy Center έχει σήμερα παραλάβει τη πρώτη μεγάλη παρτίδα του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για μαθητές Γυμνασίων, Τεχνικών Σχολών και Λυκείων της Κύπρου. H παραλαβή έγινε στη παρουσία του Υπουργού Παιδείας, κ. Πρόδρομου Προδρόμου και της Αναπληρώτριας Διευθύντριας Ανθρωπιστικού Τομέα, κα. Άντρια Αγκαστινιώτου.

Πρόκειται για την παραλαβή 2.000 tablets, συσκευές οι οποίες σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας θα παραδοθούν το συντομότερο σε διάφορες σχολικές μονάδες ούτως ώστε να διανεμηθούν στους μαθητές Λυκείων, Γυμνασίων και Τεχνικών Σχολών που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν. Για την πρωτοβουλία αυτή, το Hope For Children διέθεσε το ποσό των 300,000 ευρώ με στόχο να καταστεί δυνατή η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία των μαθητών και να ενισχυθεί η πρόσβαση τους στην εκπαίδευση.

Το “Hope For Children” CRC Policy εύχεται σε όλους τους μαθητές της Κύπρου καλή επιτυχία στις σχολικές τους επιδόσεις και καλή πρόοδο ακόμη και αν η συνέχιση της ύλης γίνεται μέσω διαδικτυακών μαθημάτων. Κάθε ενέργεια που πρόκειται να συμβάλει στην προσωπική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς η ευημερία τους αποτελεί στόχο των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Οργανισμού.

Τέλος, το Hope For Children προσκαλεί εταιρείες, οργανισμούς, φορείς και οργανωμένα σύνολα που επιθυμούν να συμβάλουν στην παγκύπρια εκστρατεία στήριξης των παιδιών της Κύπρου, να επικοινωνήσουν με τον Οργανισμό για να ενισχύσουν και να συμβάλουν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που στοχεύει να φέρει όλα τα παιδιά πιο κοντά στην εκπαίδευση τους αυτές τις δύσκολες στιγμές. 

Όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το Hope For Children στο 22504630 ή στο [email protected]  

Loader