Αμισθί θα εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας του ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Αμισθί θα εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας του ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Το γνωστοποίησε πριν από λίγο

Με ανακοίνωσή του, ο ΠτΔ Νίκος Αναστασιάδης, γνωστοποίησε ότι προσφέρει τους μηνιαίους μισθούς του έως και το τέλος της θητείας του για την προσπάθεια καταπολέμησης του κορωνοϊού.

 

“Πρόκειται για μία συμβολική πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον αγώνα που δίνει η χώρα”, δήλωσε συγκινημένος στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 


ΔΕΣ ΕΔΩ: Γιορτάζεις; Κυπριακό ζαχαροπλαστείο έχει την τέλεια τούρτα για σένα #μένουμεσπίτι


 

“Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού που θα διατίθεται άμεσα, στο προσωπικό που μάχεται στην πρώτη γραμμή και στα νοσοκομεία μας”. 

Εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα λόγω της πανδημίας, ο κ. Αναστασιάδης αποφάσισε να εργαστεί αμισθί έως και το τέλος της θητείας του και να καταθέσει τους μισθούς που έπονται σε σχετικό ειδικό λογαριασμό.

“Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης”, συνέχισε ο πρόεδρος, “Απέναντι στην υγειονομική απειλή είμαστε όλοι ίσοι όχι μόνο στην μάχη απέναντί της αφού ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του”. 


Σημείωση: Το πρωταπριλιάτικο ψέμα του 2020 έφερε κοντά σας η Avant Garde


 

Loader