Αεροδρόμιο Λάρνακας: Τουρίστες μετάνιωσαν και επιστρέφουν στη χώρα τους*

Αεροδρόμιο Λάρνακας: Τουρίστες μετάνιωσαν και επιστρέφουν στη χώρα τους*

Λαφαζαnews. Γιατί τα σκέτα news είναι boring

Φωτογραφία Dimitris Vetsikas από Pixabay

Λύπη και προβληματισμό εκφράζει σε ανακοίνωσή του το Υφυπουργείο Τουρισμού, καθότι Γερμανοί τουρίστες που προσγειώθηκαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο Λάρνακας αποφάσισαν να επιστρέψουν αμέσως στη χώρα τους «λόγω μη υποφερτής ζέστης και υγρασίας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με το που βγήκαν οι Γερμανοί τουρίστες έξω από το κτήριο του αεροδρομίου άρχισαν να φωνάζουν όλοι μαζί «σιάιζε, σιάιζε» και αφού έτρεξαν με ταχύτητα προς την αίθουσα των Αναχωρήσεων, έκλεισαν με διαδικασίες εξπρές εισιτήρια επιστροφής στη χώρα τους και «απού φύει, φύει». 

«Στάθηκε αδύνατο να τους μεταπείσουμε», δηλώνει στην εφημερίδα μας αρμόδια κυβερνητική πηγή, αφού η αγωνία τους για γρήγορο και άμεσο επαναπατρισμό «ήταν πραγματικά μεγάλη».

«Γνωρίζαμε πως ο καιρός στην Κύπρο είναι ηλιόλουστος και καλοκαιρινός, αυτή η κατάσταση όμως είναι απερίγραπτη! Στο γκρουπ μας συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα, με τέτοια υγρασία και ζέστη θα πεθάνουμε όλοι», φέρεται να δήλωσε τουρίστρια από το γκρουπ, μόνιμος κάτοικος Νυρεμβέργης. 

Να σημειωθεί πως τα ποσοστά υγρασίας στην επαρχία Πάφου έχουν αγγίξει το 89% ενώ ακόμη και στη Λευκωσία η κατάσταση είναι αξιοσημείωτη, με την υγρασία στο εσωτερικό του νησιού να αγγίζει σήμερα το εντυπωσιακό 60%. Κι αυτό, συνδυασμένο βεβαίως βεβαίως με τα γνωστά σαραντάρια.

*Το παραπάνω αποτελεί προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Loader