Λονδρέζικο εστιατόριο έχει την πιο πρωτότυπη ιδέα για singles

Λονδρέζικο εστιατόριο έχει την πιο πρωτότυπη ιδέα για singles

Για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Αυτό το εστιατόριο στο Λονδίνο βρήκε την λύση σε όσους δεν έχουν ταίρι για μια έξοδο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ενω οι περισσότεροι γιορτάζουν τον έρωτά τους με ένα άλλο άτομο, στο Two4One Restaurant μπορεί κανείς να γιορτάσει την αγάπη προς τον εαυτό του.

Πως θα γίνει αυτό; Με ένα ρομαντικό δείπνο μπροστά από τον καθρέφτη. Την συγκεκριμένη ιδέα υλοποίησε η Tastecard, μια εταιρία που παρέχει εκπτώσεις σε εστιατόρια μέσω μιας ειδικής κάρτας. Οπως δηλώνει, σκοπός είναι η προώθηση της «αγάπης προς τον εαυτό μας».

Οι πελάτες θα περάσουν χρόνο με το αγαπημένο τους άτομο (τον εαυτό τους) μπροστά από έναν καθρέφτη που γράφει μηνύματα αυτοπεποίθησης, με μουσική που ανεβάζει την διάθεση.

fg

Είναι το πρώτο εστιατόριο στον κόσμο που έχει δημιουργηθεί γι′ αυτό τον σκοπό. Υπάρχει, όμως, και μια έκπληξη. Ο καθρέφτης έχει δύο όψεις. Πίσω του κάθεται ένα άλλο άτομο. Στο τέλος του γεύματος, ο καθρέφτης αφαιρείται και τα άτομα που κάθονταν τόση ώρα απέναντι γνωρίζονται. Επίσης, έχουν την επιλογή να «χωρίσουν» τον λογαρισμό στα μισά.

Τα χρήματα που θα μαζευτούν από αυτό το πρωτότυπο εγχείρημα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα δωθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Mary’s Meals» που παρέχει γεύματα σε φτωχά παιδιά καθημερινά.

Πηγή

Loader