Nabuma: Το ντεμπούτο EP «TapeDeck» κυκλοφορεί σε λίγες μέρες

Nabuma: Το ντεμπούτο EP «TapeDeck» κυκλοφορεί σε λίγες μέρες

«Mια δουλειά αγάπης που αντανακλά το πάθος μας για τη μουσική και τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε πνευματικούς και αυθεντικούς ήχους που αντηχούν στους ακροατές»

Παρουσιάζουμε τους Nabuma, μια ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη μπάντα με neo soul και alternative R&B ήχο, που αιχμαλωτίζει το κοινό με τις έντονες μελωδίες, τις δυναμικές ερμηνείες τους και την ικανότητά τους να συνδυάζουν απρόσκοπτα διαφορετικα είδη μουσικής.

Οι Nabuma έχουν συγκεντρώσει αφοσιωμένους θαυμαστές μέσω των ηλεκτρισμένων ζωντανών εμφανίσεών τους και της αξιοσημείωτης παρουσίας τους στην κυπριακή μουσική σκηνή από το 2018.

To “Tapedeck” το πολυαναμενόμενο EP που προβάλλει το ξεχωριστό μουσικό στυλ των Nabuma, το οποίο συνδυάζει soul, neo-soul, alternative R&B, jazz, rock και pop στοιχεία για να δημιουργήσει μια συναρπαστική και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ είναι 25 Απριλίου 2024.

nabuma

Μέλη:

Νικόλ Αρδανίτου στη φωνή

Αλέξης Κάσινος στην κιθάρα

Αντρέας Ματθαίου στο μπάσο

Κρις Γκρέσιαν στα ντραμς

nabuma

Συντελεστές:

Μουσική - Νικόλ Αρδανίτου & Ανδρέας Ματθαίου

Στίχοι - Νικόλ Αρδανίτου

Ηχογράφηση, Μίξη και Παραγωγή - Ανδρέας Ματθαίου

Mastering - Στέφανος Αρέστης

Εξώφυλλο Δίσκου - Ιωάννα Γεωργατζή

Φωτογραφίες - Μαρία Αντωνίου

Ανδρέας Παντελή στα πλήκτρα, στα τραγούδια: “Karma”, “I see the stars” και “What did you want”.

«Το ντεμπούτο EP των Nabuma, "TapeDeck", είναι μια δουλειά αγάπης που αντανακλά το πάθος μας για τη μουσική και τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε πνευματικούς και αυθεντικούς ήχους που αντηχούν στους ακροατές», λέει η Νικόλ Αρδανίτου, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτό το μουσικό ταξίδι με τους θαυμαστές μας και τον κόσμο στις 25 Απριλίου».

nabuma

Loader