Netflix: Oι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Netflix: Oι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

Aνάμεσα τους και το "Top Boy"

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα 4/9 και νέες κυκλοφορίες έρχονται στο Netflix, με ενδιαφέρουσες ταινίες και σειρές που θα σας κρατήσουν συντροφιά. Ανάμεσα τους θα βρείτε ένα ντοκιμαντέρ για πέντε είδη αρπακτικών ζώων, την 3η σεζόν της σειράς «Top Boy», την πολυαναμενόμενη 5η σεζόν της αγαπημένης σειράς «Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι», αλλά και τη σειρά μυστηρίου «Καλό μου Παιδί».

Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη νέα αστυνομική σειρά «Φλεγόμενο Σώμα» με την Ούρσουλα Κoρμπερό, την Τόκιο από τη σειρά «La Casa de Papel».

Θηρευτές

Σ’ αυτήν την καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ για τη φύση, πέντε είδη αρπακτικών ζώων σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να επιβιώσουν στo περιβάλλον τους. Μέσα από το ντοκιμαντέρ, με την αφήγηση του υποψήφιου για Oscar Τομ Χάρντι ,θα δούμε πώς ζουν και πώς αγωνίζονται για να διατηρήσουν την κυριαρχία τους τα τσιτάχ, οι πολικές αρκούδες, τα αγριόσκυλα και άλλα πανίσχυρα κυνηγετικά ζώα. Στη διάθεσή σας από την Τετάρτη 6/9.

Top Boy

Τα τελευταία έξι επεισόδια της σεζόν 3 της σειράς «Top Boy», έρχονται στο Netflix. Οι πράξεις του Σάλι στο τέλος της 2ης σεζόν επαναπροσδιόρισαν την επαγγελματική του σχέση με τον Ντουσέιν. Τώρα, αντιμετωπίζοντας νέα κοινά προβλήματα, βλέπουν ότι όλα όσα έχτισαν απειλούνται από δυνάμεις εκτός αλλά και εντός της αυτοκρατορίας τους. Άραγε μπορούν να συνυπάρξουν με τους κανόνες του δρόμου που υπάκουσαν σε όλη τους τη ζωή σε έναν κόσμο που αλλάζει ή θα υπάρξει μόνο ένας αρχηγός; Η 3η σεζόν θα είναι διαθέσιμη από τις 7/9.

Netflix εβδομάδα 4/9 νέες κυκλοφορίες - top boy

Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι (Σεζόν 5 – α’ μέρος)

Η πολυαναμενόμενη 5η σεζόν της αγαπημένης στο κοινό σειράς «Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι» έρχεται με ανατροπές που αλλάζουν τις ισορροπίες των χαρακτήρων της. Νέες σχέσεις, ένας χωρισμός που θα μας συγκλονίσει, μια δίκη και μια πυρκαγιά που απειλεί την πόλη, φέρνοντας κοντά κάποια άτομα και απομακρύνοντας άλλα θα μας απασχολήσουν τη νέα σεζόν. Η Μελ πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον της στην κλινική, ενώ η εγκυμοσύνη της γεννά αναπάντεχα μια συγκινητική σύνδεση με το παρελθόν της, ενώ ο Τζακ αντιμετωπίζει τους δικούς του δαίμονες και τη Σαρμέιν. Από την άλλη ο γιατρός και η δήμαρχος θα βρουν παρηγοριά στην κοινότητά τους, στη νέα τους οικογένεια και ο ένας στον άλλο. Το α’ μέρος της νέας σεζόν θα είναι στη διάθεσή σας από τις 7/9.

Netflix εβδομάδα 4/9 νέες κυκλοφορίες - η πόλη δίπλα στο ποτάμι

Καλό μου Παιδί

Μια από τις νέες κυκλοφορίες του Netflix της εβδομάδας που ξεκινά στις 4/9 είναι και η γερμανική σειρά μίας σεζόν «Καλό μου Παιδί». Η Λένα ζει σε πλήρη απομόνωση σε ένα εξαιρετικά ασφαλές σπίτι με δύο παιδιά, τη Χάνα και τον Γιόναθαν. Τηρούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και όταν μπαίνει εκείνος στο δωμάτιο, στέκονται στη σειρά για να δείξουν τα χέρια τους. Κάποια στιγμή η νεαρή κοπέλα δραπετεύει και μετά από ένα σχεδόν θανατηφόρο τροχαίο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, συνοδευόμενη από τη Χάνα. Ο εφιάλτης αποκαλύπτεται όταν την βρίσκουν οι γονείς της. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση από τις 7/9.

Netflix εβδομάδα 4/9 νέες κυκλοφορίες - Καλό μου παιδί

Φλεγόμενο Σώμα

Στη νέα αστυνομική σειρά που είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, πρωταγωνιστεί η Ούρσουλα Κoρμπερό, που γνωρίσαμε ως Τόκιο στη σειρά «La Casa de Papel». Η σειρά μας μεταφέρει στον Μάιο του 2017, όπου το σώμα ενός άνδρα εμφανίζεται απανθρακωμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο στη Βαρκελώνη. Πρόκειται για το σώμα του Πέδρο, ενός αστυνομικού. Η έρευνα αποκαλύπτει ένα δίκτυο τοξικών σχέσεων, εξαπάτησης, βίας και σεξουαλικών σκανδάλων που εμπλέκουν τον Πέδρο και δύο από τους συναδέλφους του αστυνομικούς: τη σύντροφό του Ρόζα και τον πρώην φίλο της, Άλμπερτ. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 8/9.

Netflix εβδομάδα 4/9 νέες κυκλοφορίες - Φλεγόμενο σώμα

Πηγή

Loader