Netflix – Ψίμυθος: Η διάσημη πλατφόρμα… τρολάρει

Netflix – Ψίμυθος: Η διάσημη πλατφόρμα… τρολάρει

«Μέρες τώρα χαμένοι σε ένα μόνο νησί. LOST, όλες οι σεζόν τώρα στο Netflix»

Με αφορμή την κυκλοφορία όλων των σεζόν του Lost στην streaming υπηρεσία το Netflix έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση για να ανακοινώσει ότι κυκλοφόρησαν στην υπηρεσία όλες οι σεζόν του Lost.

Η δημοφιλής σειρά είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία streaming και ο επίσημος λογαριασμός της στο Facebook έκανε την ανακοίνωση.

Όπως φαίνεται, πήρε έμπνευση από το Twitter και την… «Ψίμυθο», το δημοφιλές… ψεύτικο νησί που έχει προκαλέσει χαμό στα social media.

Αν και η Ψίμυθος είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιων, καθημερινά κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο εικόνες του νησιού φτιαγμένες με AI, καθώς και δημοσιεύσεις με… κριτικές για τα μέρη που μπορεί κανείς να επισκεφτεί.

Στην ανάρτηση που έκανε το Netflix στο Facebook, «τρολάρει» το κοινό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Ψίμυθου, αναφέροντας πως πρόκειται για το νησί του Lost.

«Μέρες τώρα χαμένοι σε ένα μόνο νησί. LOST, όλες οι σεζόν τώρα στο Netflix», αναφέρει η δημοσίευση.

ψιμυθος

Ο «νονός» της Ψιμύθου, ο χρήστης BeatBukowski που ξεκίνησε το αστείο, κατά κόσμον δημοσιογράφος Κώστας Μανιάτης, σε άρθρο του με τίτλο «“Συγγνώμη” για όλο αυτό που προκάλεσα με την Ψίμυθο (αλλά δεν κατάλαβα πώς το έκανα)», αναφέρθηκε με χιούμορ στη δημιουργία του αστείου, το οποίο, όπως ανέφερε, «έφτασε πολύ μακριά, αλλά ήδη ψυχορραγεί». Σχολίασε τα πνευματώδη σχόλια των χρηστών που έδωσαν ζωή και -τριήμερη- παράταση στο αστείο του, την παρέμβαση του υπουργού Υγείας και στο τέλος έδωσε τις διαστάσεις που έπρεπε στο περιβόητο νησί: «Οπως και να ’χει, ήταν απλά άλλη μία ημέρα στο Ιντερνετ για τους περισσότερους, σε μια περίοδο που οι ειδήσεις είναι λίγες λόγω Αυγούστου. Αλλά περάσαμε καλά».

ψιμυθος

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Πηγή φωτογραφίας 

Loader