12+1 σειρές του Netflix που επιστρέφουν τον Νοέμβριο

12+1 σειρές του Netflix που επιστρέφουν τον Νοέμβριο

Ανάμεσα τους το "The Crown" και το "Elite"

O Noέμβριος έχει μπει και μαζί του φέρνει την επιστροφή αρκετών και αγαπημένων σειρών που καθήλωσαν με την πλοκή και την ιστορία τους. Πιο κάτω, θα βρεις 13 σειρές που έρχονται για να δώσουν απάντηση στα ερωτήματα που μας άφησαν.

Young Royals: Σεζόν 2

Αναλαμβάνοντας τα νέα του βασιλικά καθήκοντα, ο ζορισμένος Βίλχελμ φοβάται ότι ο τίτλος του πρίγκιπα του θρόνου θα τον κάνει να χάσει όλα όσα αγαπά. 1η Νοεμβρίου.

BLOCKBUSTER

Στο τελευταίο Blockbuster, ένας διευθυντής παλεύει να κρατήσει το βιντεοκλάμπ ανοιχτό και το προσωπικό ευχαριστημένο εν μέσω ανταγωνισμού και περίπλοκων συναισθημάτων. Στις 3 Νοεμβρίου.

Buying Beverly Hills

Όταν η κόρη του αφεντικού μπαίνει στην επιχείρηση, αγωνίζεται για να την πάρουν σοβαρά οι παλαιότεροι μεσίτες του The Agency. Πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου.

Manifest: Σεζόν 4 Μέρος 1

Εν μέσω απωλειών και κακοτυχίας, η οικογένεια Στόουν και οι επιβάτες της πτήσης 828 ψάχνουν το αληθινό νόημα πίσω από τα καλέσματα, ενώ τα σημάδια είναι δυσοίωνα. 4 Νοεμβρίου.

The crown: Σεζόν 5

Η Νταϊάνα κι ο Κάρολος πολεμούν τα μίντια. Ο ρόλος της μοναρχίας αμφισβητείται. Το '90, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' δέχεται τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι σήμερα. Επιτέλους, στις 9 Νοεμβρίου.

Warrior nun: Σεζόν 2

Μαζί με νέους συμμάχους, η Έιβα κι οι αδερφές του Τάγματος ενώνουν τις δυνάμεις του κι αποφασίζουν να σταματήσουν έναν ψευδοπροφήτη που θέλει να κυριαρχήσει στον κόσμο. 10 Νοεμβρίου.

One of us is lying: Σεζόν 2

Μια νέα προσθήκη έρχεται στην Πεντάδα του Μπέιβιου, ενώ συρρέουν τα χλευαστικά μηνύματα από τον Σάιμον Λέει, μια μυστηριώδη φιγούρα που ξέρει ακριβώς τι έκαναν. Στις 16 Νοεμβρίου.

1899

Ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον, οι επιβάτες επιβιβάζονται σε ένα πλοίο για τον Νέο Κόσμο και καταλήγουν σε έναν εφιάλτη, όταν βρίσκουν ένα σκάφος στα ανοιχτά. 17 Νοεμβρίου.

Dead to me: Σεζόν 3

Ένα τροχαίο με εγκατάλειψη θύματος στάθηκε αφορμή για τη γνωριμία της Τζεν και της Τζούντι. Τώρα, ένα άλλο συγκλονιστικό ατύχημα θα αλλάξει το μέλλον της φιλίας τους. Στις 17 Νοεμβρίου.

Elite: Σεζόν 6

Όλοι κάτι ψάχνουν φέτος στο Λας Ενθίνας: έρωτα, εκδίκηση ή εκατομμύρια ακολούθους. Αλλά θα τη βγάλουν καθαρή; 18 Νοεμβρίου.

Inside Job: Μέρος 2

Για τους υπαλλήλους της Κογκνίτο ΑΕ, οι συνωμοσίες δεν είναι απλώς θεωρίες, είναι ρουτίνα. Μια γυναίκα μανατζάρει μια παρέα αξιαγάπητων ηλίθιων που ελέγχουν τον κόσμο. Θα το δούμε στις 18 Νοεμβρίου.

Wednesday

Έξυπνη, σαρκαστική και λίγο νεκρή μέσα της, η Γουένσντεϊ Άνταμς ερευνά μια σειρά φόνων, ενώ κάνει νέους φίλους —και εχθρούς— στην Ακαδημία Νέβερμορ. 23 Νοεμβρίου.

Snack VS. Chef

Δώδεκα σεφ επικαλούνται τους επιστήμονες τροφίμων που κρύβουν μέσα τους και, μέσα από πρωτότυπες λιχουδιές, δίνουν νέα πνοή σε κλασικά σνακ διεκδικώντας 50.000 δολάρια. 30 Νοεμβρίου.

 

Πηγή 

Loader