Το 2020 συνεχίζεται - H Aμερική δημοσίευσε βίντεο με UFO

Το 2020 συνεχίζεται - H Aμερική δημοσίευσε βίντεο με UFO

Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα τρία αποχαρακτηρισμένα βίντεο

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με σαφήνεια τις αιτίες που το Πεντάγωνο των ΗΠΑ αποφάσισε στην παρούσα χρονική συγκυρία να δημοσιεύσει αυτά τα βίντεο, το έκανε όμως, συμβαίνει τώρα και το μοναδικό 2020 συνεχίζεται με το επόμενο χολιγουντιανό επεισόδιο.

Εμείς πάντως σαν έτοιμο από καιρό, σαν θαραλλέοι περιμένουμε πώς και πώς να υποδεχτούμε ενδεχόμενους καινούριους πράσινους φίλους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα στη Guardian, το Πεντάγωνο των ΗΠΑ έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα τρία αποχαρακτηρισμένα βίντεο που είχαν καταγραφεί από πιλότους του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού και κυκλοφορούσαν επί σειρά ετών, δείχνοντας επαφές με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ- UFO). Ως εκ τούτου, επιβεβαίωσε προηγούμενες αναφορές από ΜΜΕ πως τα βίντεο ήταν αυθεντικά.

Ένα από αυτά δείχνει ένα περιστατικό από το 2004, και τα άλλα δύο καταγράφηκαν τον Ιανουάριο του 2015, σύμφωνα με τη Σου Κοφ, εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας. Τα βίντεο δημοσιοποιήθηκαν και επίσημα μετά από διαρροές το 2007 και το 2017- ωστόσο είχαν υπάρξει και προηγουμένως επιβεβαιώσεις από πλευράς του ναυτικού για την αυθεντικότητά τους.

Τα βίντεο δείχνουν ΑΤΙΑ να κινούνται γρήγορα, ενώ καταγράφονται από κάμερες υπερύθρων. Σε δύο από αυτά ακούγονται στρατιωτικοί να σχολιάζουν με έκπληξη, και μια φωνή να εικάζει πως πρόκειται για drone.

Κατά την Κοφ, η δημοσιοποίηση γίνεται «προκειμένου να ξεκαθαρίσουν παρανοήσεις από το κοινό σχετικά με το αν το υλικό που κυκλοφορούσε ήταν αληθινό ή εάν υπάρχουν περισσότερα στα βίντεο».

«Μετά από εκτενή εξέταση, το υπουργείο αποφάσισε πως η εγκεκριμένη δημοσίευση αυτών των αποχαρακτηρισμένων βίντεο δεν αποκαλύπτει ευαίσθητες δυνατότητες ή συστήματα» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Κοφ, προσθέτοντας πως δεν παρεμποδίζονται οι έρευνες πάνω σε παραβιάσεις εναερίου χώρου από ΑΤΙΑ.

Το αμερικανικό ναυτικό πλέον έχει επίσημες κατευθυντήριες γραμμές για τον τρόπο που οι πιλότοι του αναφέρουν τις θεάσεις ΑΤΙΑ.

Τα βίντεο είχαν δημοσιοποιηθεί μεταξύ του Δεκεμβρίου 2017 και του Μαρτίου του 2018 από τη To The Stars Academy of Arts & Sciences, εταιρεία που ιδρύθηκε, μεταξύ άλλων, και από τον Τομ ΝτεΛόνγκ, πρώην μουσικό των Blink-182, η οποία μελετά πληροφορίες για ΑΤΙΑ.

Το 2017 ένας από τους πιλότους που είδε ένα από τα ΑΤΙΑ το 2004 είπε στο CNN πως έκανε κινήσεις που ο ίδιος δεν μπορούσε να εξηγήσει: «Όταν το πλησίασα... επιτάχυνε απότομα προς τον νότο, και εξαφανίστηκε σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα» είπε ο Ντέιβιντ Φρέιβορ, απόστρατος πιλότους του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ. «Ήταν εξαιρετικά ξαφνικό, σαν μπάλα του πινγκ πονγκ που χτύπησε σε έναν τοίχο».

Και ορισμένα μέλη του Κογκρέσου παρακολουθούν με ενδιαφέρον το ζήτημα αυτό, με γερουσιαστές να λαμβάνουν μια διαβαθμισμένη ενημέρωση από αξιωματούχους του Ναυτικού για μη αναγνωρισμένα αεροσκάφη, το περασμένο καλοκαίρι.

 

Loader