4+1 Επιτραπέζια παιχνίδια για να παίξετε την Πρωτοχρονιά

4+1 Επιτραπέζια παιχνίδια για να παίξετε την Πρωτοχρονιά

Διασκέδαση και γέλια μέχρι δακρύων

Η παραμονή της πρωτοχρονιάς είναι μια μέρα χαράς και γιορτής. Φίλοι και οικογένειες μαζεύονται για να αλλάξουν μαζί το χρόνο, να δειπνήσουν και να πιουν παρέα. Φυσικά από το τραπέζι δε λείπουν τα επιτραπέζια παιχνίδια που μας προσφέρουν όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους μας.

Έχουμε βρει για εσάς 5 επιτραπέζια παιχνίδια που θα σας κάνουν να γελάσετε μέχρι δακρύων με τους αγαπημένους σας!

 

What do you Meme? 

meme

Δημιουργήστε τα καλύτερα memes, συνδυάζοντας την πιο αστεία λεζάντα με την εικόνα! Το πιο αστείο meme επιλέγεται από τον κριτή που εσείς ορίζετε. Αυστηρά για ενηλίκους! Το παιχνίδι περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα από κάρτες με πολύ γνωστά memes που έχουν γίνει viral. 

Φωτογραφία

 

Άτε Ολάν

ατε ολαν

Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι οι ίδιες με το Taboo, απλώς είναι σε κυπριακή διάλεκτο! Το γέλιο που προσφέρει είναι αστείρευτο. Με τις όμορφες λέξεις μας, που αντικατοπτρίζουν την ιστορία της Κύπρου μας..λέξεις που φανερώνουν τη κουλτούρα μας και τις συνήθειες μας.. λέξεις γνωστές και άγνωστες..μοναδικές!!

Σκοπός: “έβρετε την κυπριακή λέξη δίχως να χρησιμοποιήσετε τες τρείς λέξεις που κάτω πριν τελέψει ο χρόνος σας”.

Φωτογραφία

5 Seconds

5 σεκοντς

Αν η παρέα είναι άνω των 18 και αν η περίσταση το σηκώνει, το 5 Seconds είναι το πιο must παιχνίδι για εκείνο το βράδυ. Λίγο η αλλαγή της χρονιάς, λίγο το ποτό και το ξενύχτι και λίγο το περασμένο της ώρας θα απογειώσουν αυτό το επιτραπέζιο.

Πες το, μην ντρέπεσαι. Φαίνεται εύκολο να αναφέρεις 3 χρήσεις της γλώσσα σου, σωστά; Μπορείς όμως να το κάνεις γρήγορα και χωρίς να μπερδευτείς; Όλοι περιμένουν να τους πεις τι μπορείς να κάνεις. Έχεις, όμως, μόνο 5 δευτερόλεπτα για να δώσεις 3 απαντήσεις. 

Τι πρέπει να κάνεις;

  • Σκέψου γρήγορα. Πες τα 3 πρώτα στοιχεία της κατηγορία που σου έρχονται στο μυαλό πριν τελειώσει ο χρόνος.
  • Απάντησε αυθόρμητα, πάνω στη βιασύνη σου. Ποιος ξέρει τι θα πεις.
  • Διασκέδασε, καθώς ο χρόνος κυλάει.. τόσο γρήγορα. 
  • Θα κλάψεις από τα γέλια με τις απαντήσεις που δίνονται

Φωτογραφία

Talk to the hand

ταλκ το δε χαντ

Ένα εύκολο και γρήγορο παιχνίδι, που ταιριάζει τόσο πολύ σε αυτό το βράδυ. Αν σιχαίνεσαι κι εσύ να διαβάζεις κανόνες, είναι φτιαγμένο για σένα.

Το "αφεντικό" ρωτά με μία μαύρη κάρτα και οι υπόλοιποι απαντούν με την πιο αστεία λευκή τους κάρτα. Το "αφεντικό" θα αποφασίσει (όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε!) ποια είναι η πιο αστεία απάντηση και ο παίκτης που την έδωσε κερδίζει τη μαύρη κάρτα. Ο παίκτης με τις περισσότερες μαύρες κάρτες στο τέλος του παιχνιδιού, κερδίζει. Φυσικά, μαζί με την παρέα σου θα αποφασίσετε πότε θα τελειώσει το παιχνίδι, μπορεί και ποτέ!

Αλλά γιατί το παιχνίδι λέγεται Talk to the Hand; 10 φανταστικές συνονόματες λευκές κάρτες περιέχονται στο σετ. Αν κρατάς μία τέτοια κάρτα και δεν βρίσκεις κάποια άλλη να ταιριάζει με την ερώτηση που παίζεται, τότε η τύχη είναι με το μέρος σου. Παίξε αυτή την κάρτα και με τη γνωστή χειρονομία Talk to the Hand δείξε στους υπόλοιπους πόσο losers είναι. 

Το μόνο που χρειάζεται γι αυτό το παιχνίδι είναι χιούμορ. Τόσο απλό!

Αν είστε η παρέα που τρελαίνεται για ακόμη πιο cringe καταστάσεις τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε και την επέκταση αυτού του παιχνιδιού, Talk To The Hand Cringe και το παιχνίδι θα πάει σε άλλο επίπεδο.

Φωτογραφία

 

Με το στόμα ανοιχτό 

με το στομα ανοχιτο

Το παιχνίδι που ενώνει τις οικογένειες, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να κλαίνε από τα γέλια! Φόρεσε το ειδικό μασελάκι, τράβηξε μια κάρτα και προσπάθησε να πεις τη φράση που είναι γραμμένη στην κάρτα. Θα καταλάβει η ομάδα σου τη φράση που θέλεις να περιγράψεις; Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και όλοι αναρωτιούνται τι λες. Η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει!

Φωτογραφία

Loader