7 σειρές που θα δούμε τον Μάρτιο στο Netflix

7 σειρές που θα δούμε τον Μάρτιο στο Netflix

Κι όμως, το Netflix Μαρτίου είναι από τα καλύτερα των τελευταίων μηνών, με κάτι για όλους

Νέος Guy Ritchie, νέα σειρά από τους δημιουργούς του Game of Thrones, νέα σεζόν Physical, νέες προτάσεις κωμικών με την υπογραφή της Hannah Gatsby. Το Netflix Μαρτίου είναι από τα καλύτερα των τελευταίων μηνών.

Δείτε παρακάτω τι επιλέγουμε να δούμε αυτόν τον Μάρτιο στο Netflix:

 

Somebody Feed Phil: Season 7

 

Ο Phil Rosenthal είναι σαν μπαμπάς από καρτούν που ξεπήδησε δια μαγείας στην πραγματική ζωή. Όταν τρώει κάτι που του αρέσει χαμογελάει σαν τον Joker και υψώνει τη γροθιά του στον αέρα λες και κέρδισε το λαχείο. Γι’ αυτό τον αγαπούν οι σεφ, γι’ αυτό τον αγαπούν και οι θεατές του στο Netflix που του δίνουν σεζόν μετά τη σεζόν. Ο δημιουργός του Everybody Loves Raymond δεν είναι κάποιος food expert, είναι απλώς ένας καλοφαγάς που μεταδίδει τον ενθουσιασμό του υπέροχα όταν δοκιμάζει κάτι καλό.

Σε αυτή τη σεζόν ο Rosenthal θα ταξιδέψει μέχρι Kyoto, Ισλανδία και Ντουμπάι μεταξύ άλλων.

Πρεμιέρα:1/3

 

Hannah Gadsby’s Gender Agenda

 

Όλοι έχουμε ακούσει για τη γκέι ατζέντα. Τώρα ετοιμαστείτε για τη gender ατζέντα. Αυτός είναι ο τίτλος του επερχόμενου αφιερώματος της Hannah Gadsby στο Netflix, στο οποίο συγκεντρώνei μερικά από τα μεγαλύτερα genderqueer ονόματα της κωμωδίας.

Αυτό περιλαμβάνει τα Jes Tom, Alok, Asha Ward, Chloe Petts, DeAnne Smith, Krishna Istha και Mx. Dahlia Belle, οι οποίοι εμφανίστηκαν όλοι μαζί στο Λονδίνο στο Alexandra Palace Theatre με οικοδεσπότη τη Gadsby. Το Tom ολοκλήρωσε πρόσφατα μια off-Broadway παράσταση του one-person show, Less Lonely, και υπηρέτησε ως story editor στη δεύτερη σεζόν του Our Flag Means Death.

Ο Alok ήταν επικεφαλής του φεστιβάλ κωμωδίας της Νέας Υόρκης το 2021 και θα είναι επίσης επικεφαλής του φεστιβάλ Netflix is a Joke τον Μάιο. Η Asha Ward εντάχθηκε στο Saturday Night Live ως σεναριογράφος πέρυσι και είναι η νεότερη σεναριογράφος στην ιστορία της εκπομπής. Και αυτά είναι μόνο τρία από τα πρόσωπα του special.

Πρεμιέρα: 5/3

 

The Gentlemen

 

Βάλε ένα ποτήρι ουίσκι και σήκωσε τη γροθιά σου ψηλά, γιατί έρχεται ολοκαίνουργιος γκανγκστερικός Guy Ritchie.

Το The Gentlemen που θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου στο Netflix, εισάγει το τηλεοπτικό κοινό σε ένα νέο κομμάτι του κόσμου που ζωντάνεψε αρχικά στην ομώνυμη ταινία του Ritchie το 2020. Αν και οι χαρακτήρες της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς θα είναι εντελώς διαφορετικοί από την ταινία, το The Gentlemen θα έχει το ίδιο hook, μαζί με ένα σωρό φρέσκα κόλπα στο καλοραμμένο του μανίκι.

Ο πρωταγωνιστής του White Lotus, Theo James, ηγείται του cast ως ο Δούκας του Halstead, Eddie Horniman, ο αποξενωμένος γιος ενός Άγγλου αριστοκράτη που βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν κόσμο εγκληματικότητας – συγκεκριμένα στην βιομηχανική αυτοκρατορία κάνναβης του εγκληματία καριέρας Bobby Glass (Ray Winstone) στο East End του Λονδίνου. Η Kaya Scodelario του Crawl πρωταγωνιστεί ως Susie Glass, η αβίαστα μοντέρνα και αδίστακτη κόρη του Bobby, η οποία χειρίζεται τις καθημερινές δουλειές της επιχείρησης ναρκωτικών.

Ο Ritchie βρίσκεται στο τιμόνι του δράματος δράσης ως δημιουργός, συν-σεναριογράφος, εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης των δύο πρώτων επεισοδίων.

Πρεμιέρα: 7/3

 

Girls5Eva: Season 3

 

Η Tina Fey κάνει την παραγωγή και του Girls5Eva, μία κωμωδία με ηρωίδες τα μέλη ενός γυναικείου μουσικού γκρουπ που είχε ένα και μοναδικό χιτ στα 1990s. Πρωταγωνιστούν οι Sara Bareilles, Busy Phillips, Paula Pell, Renee Elise Goldsberry και Ashley Park, και στην τρίτη σεζόν της σειράς που ευτυχώς έσωσε το Netflix το γκρουπ ξεκινάει την περιοδεία του.

Πρεμιέρα: 14/3

Monk

 

 

 

Ο Mr. Monk μόλις απέκτησε νέα ταινία (Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie). Καλή ευκαιρία για να ανεβάσει το Netflix την ορίτζιναλ σειρά, μιας που βρίσκει πάντα επιτυχία όταν ανεβάζει διάσημα procedurals.

Πρεμιέρα: 15/3

Physical: 100: Season 2 – Underground

 

 

 

Το Physical 100 θυμίζει περισσότερο έναν πολύ εθιστικό αθλητικό διαγωνισμό και λιγότερο ένα Survivor ή ένα American Gladiators. Ήταν ένα τηλεοπτικό φαινόμενο από τη Νότια Κορέα που κατέκτησε τον Δυτικό Κόσμο και βρέθηκε σε πάρα πολλά Netflix Top 10 παγκοσμίως.

Ο πλήρης κατάλογος των 100 διεκδικητών μένει να φανεί, γνωρίζουμε όμως ήδη ορισμένους από τους διαγωνιζόμενους. Οι 100 θα περιλαμβάνουν διάσημους αθλητές όπως ο Kim Dong-hyun, ο πρώτος Κορεάτης μαχητής του UFC με τον μεγαλύτερο αριθμό νικών εντός Κορέας, ο Lee Won-hee, χρυσός Ολυμπιονίκης στο τζούντο και ο Anthony Jung, χρυσός Ολυμπιονίκης στην πάλη. Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν επίσης μία σειρά από άλλα επαγγέλματα, όπως διπλωμάτες του FBI, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αστυνομικοί και στρατιωτικοί.

Πρεμιέρα: 19/3

 

3 Body Problem

Οι πρώην δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss, στο πρώτο τους πρότζεκτ τους σε σενάριο μετά τη σειρά-φαινόμενο (είχαν κάνει και την παραγωγή του πολύ fun The Chair, επίσης στο Netflix). Τα best-seller βιβλία του Liu Cixin που έχουν αγαπηθεί από τον Barack Obama και αφορούν σε γενικές γραμμές μία επικείμενη εισβολή εξωγήινων που κάποιοι καλοδέχονται και άλλοι όχι, μεταφέρονται από το Netflix ως σειρά τριών σεζόν, με budget 1 δις δολάρια.

«Η τριλογία του Liu Cixin είναι η πιο φιλόδοξη σειρά επιστημονικής φαντασίας που έχουμε διαβάσει, παίρνοντας τους αναγνώστες σε ένα ταξίδι από τα 1960s μέχρι το τέλος του χρόνου, από τη ζωή της μπλε κουκίδας μας στα απομακρυσμένα όρια του σύμπαντος», είχαν ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο του 2020. Σύντομα θα δούμε τι ετοίμαζαν εδώ και τρία χρόνια.

Πρεμιέρα: 21/3

 

πηγή κεντρικής φώτο

Loader