8 σειρές του Netflix που περιμένουμε και πότε επιστρέφουν

8 σειρές του Netflix που περιμένουμε και πότε επιστρέφουν

Τα τρέιλερ και όλες οι λεπτομέρειες

Αρκετές είναι οι πρεμιέρες αγαπημένων σειρών του Netflix που περιμένουμε και μερικές από αυτές γνωρίζουμε και πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσουν. Ήδη, ο καιρός έχει αρχίσει να αλλάζει και μέσα στη χρονιά θα απολαύσουμε παρέα με την κουβέρτα και τα popcorn μας στον καναπέ, τις σειρές που ανυπομωνούμε πιο πολύ. Έτσι, πιο κάτω θα βρεις τις 8 κορυφαίες παραγωγές που περιμένουμε εντός των επόμενων μηνών.

The Crown final season - 9 Νοεμβρίου

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τις νέες σειρές και τις ταινίες της πλατφόρμας.Η Ιμέλντα Στάντον παίρνει τη «σκυτάλη» από την Ολίβια Κόλμαν στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ στην πέμπτη σεζόν ο Ντόμινικ Γουέστ θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο- στη θέση του Τζος Ο’ Κόνορ- και η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι θα ενσαρκώσει την Νταϊάνα, καθώς διαδέχεται την Έμα Κόριν. To trailer ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει.

 

Dead to me season 3 - 17 Νοεμβρίου

H 3η σεζόν θα ολοκληρώσει την ιστορία και όπως λέει η σύνοψη του Netflix: Όλοι οι δρόμοι οδήγησαν εδώ. Κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση έχει ακόμα πράγματα να δείξει  και οι πρωταγωνιστές μπαίνουν σε νέες περιπέτειες. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το πρώτο  teaser που έχει κυκλοφορήσει.

Elite season 6 - 18 Νοεμβρίου

Η νέα σεζόν έρχεται με νέους μαθητές και μαθήτριες να εμφανίζονται για τη σχολική χρονιά στο Las Encinas. Οι εξελίξεις θα είναι ανατρεπτικές κυρίως μετά τον θάνατο ενός μαθητή, το σχολείο μπαίνει σε μια νέα σχολική χρονιά όπου πρέπει να καλύψει το σκανδαλώδες παρελθόν του και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Emily in Paris season 3 - 21 Δεκεμβρίου

Δεδομένου ότι η σεζόν 2 τελείωσε με την Emily σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι στη ζωή της: θα αποφασίσει να μείνει στο Παρίσι ή να επιστρέψει στο Σικάγο; Η Έμιλυ θα ακολουθήσει την καρδιά (η οποία θα μπορούσε να μείνει στη Γαλλία αλλά να μετακομίσει στο Λονδίνο με το όνομα Άλφι) ή θα ακολουθήσει την ανάπτυξη της καριέρας της μαζί με το αφεντικό της;. Όπως έχει επιβεβαιώσει η Lily Collins, σίγουρα θα υπάρξει και τέταρτη σεζόν.

The Witcher: Blood Origin - 25 Δεκεμβρίου

Πριν από την τρίτη σεζόν του The Witcher, έρχεται νέα σειρά φαντασίας με τίτλο Blood Origin που ουσιαστικά θα έρθει ως prequel. Η σειρά φαίνεται πως θα αφηγηθεί μία ιστορία χαμένη στο χρόνο, όταν οι κόσμοι των τεράτων, των ανδρών και των ξωτικών ενώθηκαν για να γίνουν ένα.

You season 4 - 10 Φεβρουαρίου

Η τέταρτη σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα στις 10 Φεβρουαρίου 2023. Στο teaser βλέπουμε τον Joe Goldberg του Penn Badgley να αποκαλύπτει τη νέα του μυστική ταυτότητα μετά από μια περίοδο «βελτιστοποίησης», αποκαλύπτοντας ότι είναι ο καθηγητής Jonathan Moore. 

Squid Game Season 2

H σειρά που κατάφερε να τραβήξει την προσοχή παγκοσμίως και να σπάσει τα ρεκόρ , επιστρέφει. Το Netflix έγραψε στην ανακοίνωση του: «Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να “ζωντανέψει” η πρώτη σεζόν του Squid Game πέρυσι, αλλά χρειάστηκαν 12 μέρες για να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά. Ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός του Squid Game, θέλω να απευθυνθώ στους φαν σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ που βλέπετε και αγαπάτε τη σειρά μας. Και τώρα, ο Gi-hun επιστρέφει. Ο Front Man επιστρέφει. Η δεύτερη σεζόν έρχεται. Ο άνδρας με το κοστούμι με το ddakji ίσως επιστρέψει. Επίσης, θα γνωρίσετε το αγόρι της Young-Hee, Cheol-su. Ελάτε μαζί μας για άλλη μια φορά, για έναν ολοκαίνουριο γύρο». Η ημερομηνία πρεμιέρας ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Lupin season 3

Σύμφωνα με το Netflix, «Τώρα κρυμμένος, ο Assane πρέπει να μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του. Με τα βάσανα που υπομένουν εξαιτίας του, ο Assane δεν αντέχει άλλο και αποφασίζει να επιστρέψει στο Παρίσι για να τους κάνει μια τρελή πρόταση: αφήστε τη Γαλλία και ξεκινήστε μια νέα ζωή αλλού. Αλλά τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν είναι ποτέ μακριά και μια απροσδόκητη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του». Η σειρά ακόμη δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία πρεμιέρας .

Loader