Το αγαπημένο έργο «Σκρουτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία» έρχεται στο Netflix ανανεωμένο

Το αγαπημένο έργο «Σκρουτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία» έρχεται στο Netflix ανανεωμένο

Μια υπερφυσική, διαχρονική, μουσική προσαρμογή της γνωστής χριστουγεννιάτικης ιστορίας

Το κλασικό έργο «Σκρουτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία» που όλοι έχουμε αγαπήσει στις αμέτρητες διασκευές του όλα αυτά τα χρόνια, έρχεται ανανεωμένο στο Netflix σε μια μουσική επανεκτέλεση με επανασχεδιασμένα τραγούδια.

Μια ακόμα διασκευή της διαχρονικής ιστορίας του Charles Dickens για τη λύτρωση και τη συμπόνια έρχεται στις οθόνες μας χάρη στο Netflix, με τον Λουκ Έβανς να δανείζει τη φωνή του στον Σκρουτζ και την Ολίβια Κόλμαν στο Πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, ο τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πρέπει σε μία μόνο νύχτα να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, και να αλλάξει το μέλλον, προτού να είναι αργά.

Εν τω μεταξύ, ο σκηνοθέτης Stephen Donnelly έχει υποσχεθεί ότι, ενώ θα είναι μια πιστή διασκευή, θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις που θα καθηλώσουν τους θαυμαστές του Ντίκενς.

«Ήταν μια συναρπαστική πρόκληση να προσαρμόσω μια τόσο αγαπημένη και συχνά ειπωμένη ιστορία. Νομίζω ότι αυτή η έκδοση θα δώσει σε όσους γνωρίζουν το A Christmas Carol όλα τα πράγματα που περιμένουν, αλλά όχι όπως τα έχουν ξαναζήσει», είπε.

«Υπάρχουν περισσότερες από αρκετές ψυχεδελικές, ταξιδιωτικές και μουσικές εκπλήξεις για να κρατήσουν εκείνους που είναι εξοικειωμένοι με την ιστορία στην άκρη των καθισμάτων τους, ενώ η αυθεντική ουσία του Ντίκενς έχει διατηρηθεί για όσους έρχονται εντελώς φρέσκοι στο κλασικό παραμύθι».

Η ταινία «Σκρουτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία» στο Netflix θα είναι στη διάθεσή σας από τις 2 Δεκεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή

Loader