Άγνωστοι στα Λεύκαρα πυροβόλησαν ένα γουρούνι

Άγνωστοι στα Λεύκαρα πυροβόλησαν ένα γουρούνι

«Ο κηδεμόνας του γουρουνιού το άφηνε ελεύθερο στην περιοχή, ήταν χαρούμενο και απολάμβανε όλα τα καλά της φύσης»

Καταγγελία από το Κόμμα για τα Ζώα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα:

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου δέχθηκε σήμερα (23/2/2020) ανώνυμη καταγγελία μέσα από την οποία διαφαίνεται ότι, άγνωστοι μέχρι στιγμής, πυροβόλησαν και σκότωσαν ένα αθώο και ήμερο γουρουνάκι το οποίο απολάμβανε εδώ και 6 μήνες τη φύση και την ελευθερία του.

Οι πληροφορίες επίσης μας λένε ότι ο κηδεμόνας του γουρουνιού το άφηνε ελεύθερο στην περιοχή, ήταν χαρούμενο και απολάμβανε όλα τα καλά της φύσης. Μέχρι σήμερα που ήταν η τελευταία ημέρα που το γουρουνάκι είδε το φως της ημέρας, γιατί κάποιοι αποφάσισαν έτσι απλά να του αφαιρέσουν την ζωή χωρίς καμιά αιτία και ηθική. Το πυροβόλησαν, το σκότωσαν και το άφησαν νεκρό και έφυγαν, μέχρι που το εντόπισε ο κηδεμόνας του.

Την υπόθεση εξετάζει αυτή την στιγμή ο αστυνομικός σταθμός Λευκάρων. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι οι δράστες το εξέλαβαν ως αγριογούρουνο, πράγμα που δεν ισχύει εφόσον φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για γουρουνάκι (δείτε σχετική φωτογραφία).

Επίσης η περιοχή που έγινε το συμβάν, θεωρείται απαγορευμένη για το κυνήγι και ήταν πολύ κοντά σε στρατόπεδο της εθνικής φρουράς

Ευελπιστούμε ότι θα βρεθούν οι δράστες αυτής της αποτρόπαιης και βάρβαρης πράξης και να υποστούν τις συνέπειες της νομοθεσίας.

Loader