Ακόμη δεν βρέθηκε ο «Λίο» που ψάχνει «όλη» η Κύπρος

Ακόμη δεν βρέθηκε ο «Λίο» που ψάχνει «όλη» η Κύπρος

Μεγάλη κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση προκάλεσε η ανάρτηση της ιδιοκτήτριας ενός κουταβιού που χάθηκε και το οποίο ψάχνουν αγωνιωδώς εδώ και δύο βδομάδες.

Ωστόσο, το πέντε μηνών σκυλάκι που ακούει στο όνομα Λίο, και το οποίο το έσκασε από το σπίτι του -μεταξύ Δευτεράς – Ανάγυια-, ακόμη αγνοείται, παρά το γεγονός ότι η οικογένεια του έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τον εντοπίσει.

Σύμφωνα με την κα. Άννα Θεοδούλου, έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες αρχές όπως ο Δήμος και το Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και κτηνιατρικές κλινικές, ενώ έχουν αναρτηθεί ανακοινώσεις σε κομβικά σημεία της περιοχής.

Δυστυχώς, τίποτα δεν φαίνεται να έχει βοηθήσει στην ανεύρεσή του, παρά και το τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου που τηλεφωνεί στην κα. Θεοδούλου για να συνεισφέρει όπως μπορεί στην αναζήτηση, για να δώσει πληροφορίες ή έστω, κοινοποιεί την αρχική ανάρτηση με την φωτογραφία του Λίο.

«Μέχρι και από Ελλάδα μας τηλεφώνησαν» αναφέρει.

Είναι συγκινητικό όπως λέει η ίδια, που όμως δεν κρύβει την απογοήτευσή της και ανησυχία της, αφού καθώς οι μέρες περνάνε, η υγεία του μικρού σκυλιού τίθεται σε κίνδυνο λόγω μιας ασθένειας που έχει.

Συγκεκριμένα, ο Λιο πάσχει από Επίκτητη Εκφύλιση του Αμφιβληστροειδούς, πράγμα που σημαίνει ότι τυφλώνεται μέρα με τη μέρα. Η καθημερινή φαρμακευτική του αγωγή καθυστερούσε την επιδείνωση και εξέλιξη της νόσου αλλά τώρα, έχουν ήδη περάσει 14 μέρες χωρίς την χορήγησή της.

Τα λόγια της κας. Θεοδούλου ωστόσο, στην «Avant-Garde», συγκινούν: «Εμείς τον αγαπάμε πάρα πολύ και τον θέλουμε πίσω, ακόμη και τυφλό! Τα τρία μας παιδάκια είναι πολύ στεναχωρημένα και τον περιμένουν να επιστρέψει».

Δες την αρχική ανάρτηση εδώ

Η οικογένεια του Λίο προσφέρει αμοιβή σε όποιον τον βρει και τον επιστρέψει. Μάλιστα, παρακαλεί, εάν κάποιος τον έχει στην κατοχή του, να μη διστάσει να επικοινωνήσει στον αριθμό 99 358822.  

«Εννοείται πως δεν θα υπάρξει καμία απολύτως συνέπεια για τον άνθρωπο που θα μας τον επιστρέψει. Αντιθέτως, θα είμαστε ευγνώμονες που κράτησαν τόσες μέρες ασφαλή τον Λίο μας» δηλώνει η κα. Θεοδούλου.

348650438

 

Loader