Ακροάσεις για την καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ Λυσιστράτη του Αριστοφάνη

Ακροάσεις για την καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ Λυσιστράτη του Αριστοφάνη

Σε σκηνοθεσία Μάριου Μεττή

Για τις ανάγκες της διανομής της παραγωγής του έργου Λυσιστράτη του Αριστοφάνη, η οποία θα ανέβει το καλοκαίρι 2023 σε σκηνοθεσία Μάριου Μεττή, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, ανεξαρτήτως φύλου, σκηνικής ηλικίας έως 35 ετών.

Οι ηθοποιοί που ενδιαφέρονται καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους, στο [email protected] μέχρι την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 12:00 π.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ». Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη της παράστασης. 

Οι ακροάσεις θα είναι ομαδικές και θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 και την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023.

Στους ηθοποιούς που θα κληθούν στην ακρόαση θα ζητηθεί ένας σύγχρονος κωμικός μονόλογος της επιλογής τους διάρκειας έως 2 λεπτών, ένα τραγούδι και ένα κινησιολογικό/χορευτικό κομμάτι.

Η είσοδος στις ακροάσεις θα γίνει με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλοι οι ηθοποιοί θα ειδοποιηθούν αποκλειστικά μέσω e-mail για τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο [email protected] ή καλέστε στο 22 86 43 06.

 

Loader