Ακυρώνεται η εμφάνιση των Locomondo στο Med Fest Limassol Beer Festival

Ακυρώνεται η εμφάνιση των Locomondo στο Med Fest Limassol Beer Festival

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ενημερώνουν για την ακύρωση της συναυλίας

Η συναυλία των Locomondo στο Fed Mest Limassol Beer Festival στον ποταμό Γερμασόγειας που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 29 Ιουλίου δεν θα παραγματοποιηθεί.

Οι διοργανωτές του Med Fest Limassol Beer Festival που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στον χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας μας ενημέρωσαν μέσω ανάρτησής τους στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook ότι οι Locomondo δεν θα εμφανιστούν και η συναυλία τους ακυρώνεται. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση ο τραγουδιστής του συγκρορήματος Μάρκος έχει νοσήσει με κορωνοϊό και γι' αυτό τον λόγο η συναυλία δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Η προγραμματισμένη εμφάνιση των Locomondo για την ερχομένη Παρασκευή 29 Ιουλίου στο Medfest Limassol Beer Festival, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ λόγω του οτι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος έχει νοσήσει με Κορωνοιο. 

Οι Διοργανωτές θα καταβάλουν προσπάθεια για διοργάνωση συναυλίας με τους Locomondo σε μεταγενεστερο στάδιο.  Όσοι έχουν αγοράσει εισητηρια διαδικτυακά, θα τους επιστραφούν τα χρήματα απο την soldoutticketbox.  Απολογουμαστε για την ταλαιπωρία. 

Ευχόμαστε στον φίλο Μάρκο γρήγορη ανάρρωση.

 

Loader