Ακυρώθηκε και φέτος το θρυλικό Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι

Ακυρώθηκε και φέτος το θρυλικό Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι

Από τώρα, για τον Ιούνιο

Οι διοργανωτές του Γκλάστονμπερι επιβεβαίωσαν ότι το φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε το 2021 λόγω πανδημίας.

Η διοργάνωση, που κατά παράδοση γίνεται τον Ιούνιο , ακυρώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του Glastonbury στο twitter στις 21 Ιανουαρίου.

32456789
Φώτο: www.nme.com

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι το φετινό φεστιβάλ Glastonbury δεν θα πραγματοποιηθεί και ότι θα είναι άλλη μία χρονιά αναγκαστικής σιωπής για εμάς», αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση των Μάικλ και Έμιλι Ίβις, στην οποία σημειώνεται επίσης ότι «τα εισιτήρια της φετινής χρονιάς θα ισχύουν τον επόμενο χρόνο.

«Παρά τις προσπάθειές μας να κινήσουμε γη και ουρανό, κατέστη σαφές ότι απλά δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε εφέτος το Φεστιβάλ. Λυπούμαστε που σας απογοητεύσαμε. Όπως συνέβη και την περασμένη χρονιά, θα θέλαμε να προσφέρουμε σε όλους όσοι εξασφάλισαν εισιτήριο τον Οκτώβριο του 2019 την ευκαιρία να μεταφέρουν την κατάθεσή τους των 50 λιρών στο επόμενο έτος ώστε να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήριο για το Glastonbury 2022. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη σας και είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε σε θέση να ετοιμάσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για όλους μας το 2022! Σας ευχαριστούμε για την απίστευτη, σταθερή υποστήριξή σας και προσβλέπουμε όλοι στις καλύτερες εποχές που θα έρθουν».

Ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και η Τέιλορ Σουίφτ ήταν μεταξύ αυτών που θα εμφανίζονταν στο φεστιβάλ του 2020 που ακυρώθηκε -για το 2021 δεν έχει προηγηθεί ουδεμία ανακοίνωση- παρά το γεγονός ότι πριν από έναν μήνα, η Έιμι Ιβις δήλωνε ότι η ίδια και οι συνεργάτες της κάνουν ό,τι μπορούν για να προετοιμαστούν. 

Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στη Βρετανία έγινε πέρυσι πενήντα ετών. 

Ο ιδρυτής του, Μάικλ Ίβις είχε δηλώσει ότι υπάρχει ελπίδα για το Glastonbury 2021 εάν γίνονταν μαζικά τεστ Covid-19. 

Πηγή

Loader