Ανακαλύψτε την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία σε ένα θέρετρο 5 αστέρων, λίγα βήματα από το ιστορικό Ναύπλιο

Ανακαλύψτε την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία σε ένα θέρετρο 5 αστέρων, λίγα βήματα από το ιστορικό Ναύπλιο

Αποδράστε στη Πολυτέλεια: SEAFOS Luxury Resort & Spa Ανοίγει τις Πύλες του

Η αλυσίδα ξενοδοχείων και θερέτρων Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας του νέου πολυτελούς θερέτρου SEAFOS Luxury Resort & Spa στην περιοχή Κάντια του Ναυπλίου. Το νέο αυτό απόκτημα, μέρος της συλλογής Leonardo Limited Edition Hotels, ανοίγει τις πύλες του την 1η Ιουλίου, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία διαμονής.

Μετά από ανακαίνιση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, το SEAFOS Luxury Resort & Spa παρουσιάζεται ως το νέο πολυτελές στολίδι της περιοχής. Το όνομα του ξενοδοχείου προέρχεται από τις λέξεις "Θάλασσα" (SEA) και "Φως" (FOS), αποτυπώνοντας τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος, της θάλασσας και της ιστορίας του Ναυπλίου.

Παροχές και Υπηρεσίες

Το θερέτρο διαθέτει 116 δωμάτια και σουίτες, πολλά από τα οποία έχουν ιδιωτική πισίνα, προσφέροντας μία εμπειρία που συνδυάζει κομψότητα και υψηλή αισθητική. Αποτελείται από πέντε κτίρια, εμπνευσμένα από τα πέντε στοιχεία της φύσης και την ελληνική μυθολογία, με ονόματα όπως Ouranos (Ουρανός), Helios (Ήλιος), Thalassa (Θάλασσα), Kyma (Κύμα) και Feggari (Φεγγάρι).

Το SEAFOS Luxury Resort & Spa διαθέτει ιδιωτική αμμώδη παραλία, εξωτερική πισίνα 4.000 τ.μ., δύο εσωτερικές πισίνες, μοναδικές εγκαταστάσεις σπα και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Οι γαστρονομικές εμπειρίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν τρία εστιατόρια και μπαρ, το Fos, το Eos και το Kafeneio, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία ποτών και σνακ. Τα εστιατόρια Almyra, Basilico και Naiades Pool Restaurant υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο με θεματικά δείπνα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκα θαλασσινά.

Δραστηριότητες για Όλους

Το θεματικό κέντρο «Spartans» Kids - Teens Club & Playground προσφέρει δραστηριότητες και βιωματικές εμπειρίες για τους μικρούς επισκέπτες, εξασφαλίζοντας ευχάριστη διαμονή για όλη την οικογένεια.

Χώροι για Εταιρικές και Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Το SEAFOS Luxury Resort & Spa διαθέτει τρεις αίθουσες συνεδριάσεων, κατάλληλες για συνέδρια, σεμινάρια, παρουσιάσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου αποτελούν ιδανικό σκηνικό για γάμους και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες.

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα επικοινωνίας του ξενοδοχείου:

Loader