Ανακοινωσούλα από την κυβερνησάρα μας για την Πύλη

Ανακοινωσούλα από την κυβερνησάρα μας για την Πύλη

«Δεν γνωρίζουμε γιατί δεν λειτουργεί» δήλωσε πριν από λίγο στον Πολίτη ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας

Εκτός λειτουργίας και το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης 1474.

Ανακοίνωση με ορισμένα ορθογραφικά λαθάκια κυκλοφόρησε πριν από λίγο εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας σχετικά με το πρόβλημα στην Πύλη Εμβολιασμού που παρατηρείται από σήμερα το πρωί. 

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα είχε προγραμματιστεί να διευθετηθούν ραντεβού για τα άτομα ηλικίας 35 και 36 ετών.

φαφ

Ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κυριάκος Κόκκινος δήλωσε επιπλέον στο σάιτ του Πολίτη ότι άγνωστοι είναι μέχρι στιγμής οι λόγοι που η Πύλη Εμβολιασμού παρουσιάζει τεχνικά προβλήματα διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν έπεσε λόγω υπερφόρτωσης.

«Δεν έπεσε η Πύλη λόγω υπερφόρτωσης, απλώς δεν μπορείτε να μπείτε», σημείωσε.

«Βρισκόμαστε», όπως είπε, «σε επικοινωνία με την εταιρεία για να εντοπίσουμε το πρόβλημα και μόλις επιλυθεί το ζήτημα και ανοίξει η Πύλη Εμβολιασμού θα ανακοινωθεί από το Υφυπουργείο Έρευνας και Καινοτομίας».


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: «Δεν έπεσε η Πύλη, απλά δεν μπορείτε να μπείτε». Κύριε ελέησον.


Ούτε το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης λειτουργεί

Εκτός λειτουργίας τέθηκε εξάλλου και το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης 1474 που προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση στους πολίτες για θέματα που σχετίζονται με τον COVID-19.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Έρευνας και Καινοτομίας το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης 1474 δεν λειτουργεί λόγω του μεγάλου αριθμού των κλήσεων που δέχεται μετά και το πρόβλημα λειτουργίας που παρουσίασε η Πύλη Εμβολιασμού.

Loader