Αναποφάσιστο ζευγάρι έπαιξε “κορώνα ή γράμματα” για το επώνυμο που θα έπαιρναν

Αναποφάσιστο ζευγάρι έπαιξε “κορώνα ή γράμματα” για το επώνυμο που θα έπαιρναν

Το ζευγάρι έγινε viral

“Κορώνα ή γράμματα” έπαιξε αναποφάσιστο ζευγάρι για το επώνυμο που θα έπαιρναν μετά τον γάμο τους, καθώς δεν μπορούσαν να αποφασίσουν μόνοι τους.

Ο λόγος για την Pearl και τον Colin οι οποίοι γνωρίστηκαν, όταν δούλευαν στη βιβλιοθήκη του κολλεγίου τους. Κάνοντας τις βραδινές βάρδιες της Παρασκευής, που κανείς άλλος δεν ήθελε, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να ερωτευτούν. Η Pearl έγινε δασκάλα και ο Colin προγραμματιστής. Τον Νοέμβριο του 2021, ο Colin έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους και παντρεύτηκαν στις 26 Μαρτίου του 2022.

Έτσι με το που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να παντρευτούν ήρθε και το πρώτο “πρόβλημα”. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να αποφασίσει ποιο επώνυμο να κρατήσει. Τόσο η Pearl Lee όσο και ο Collin Hansen ήταν οι μοναδικοί συνεχιστές των επωνύμων τους στην επόμενη γενιά, κάτι που σκεφτόντουσαν και οι δύο. Παράλληλα, η νεαρή δασκάλα δεν καλοέβλεπε την ιδέα να αλλάξει το επώνυμο της, καθώς έτσι την γνώριζαν οι μαθητές της.

Διάβασε Επίσης: Elon Musk: “Αν πεθάνω κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, χάρηκα που σας γνώρισα”

Κάπως έτσι στην προσπάθειά τους να αποφασίσουν ποιο επώνυμο θα διαλέξουν, κατέληξαν στο γνωστό “κορώνα ή γράμματα”. Η Pearl άκουσε ένα επεισόδιο του podcast «Freakonomics» στο οποίο κάποιος αστειεύτηκε λέγοντας ότι εύχονταν να είχαν γυρίσει κορώνα ή γράμματα για να αποφασίσει το επώνυμό του όταν παντρευόταν. «Η ιδέα μου κόλλησε», παραδέχεται η Pearl. «Νομίζω ότι ήταν πραγματικά αστείο», πρόσθεσε. 

Τελικά, αυτό που ξεκίνησε ως αστείο έγινε πραγματικότητα, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να παίξει «κορώνα ή γράμματα» για το επίθετο. Κατά τη γαμήλια τελετή, λοιπόν, μετά τους όρκους ο άνδρας που τους πάντρεψε γύρισε το νόμισμα προκειμένου να αποφασιστεί το επώνυμο. Ο Colin κέρδισε και έτσι το ζευγάρι έχει, πλέον, το επώνυμο Hansen.

 

@diaryofasolotraveler Congrats my friends!!!! ❤️🙈 #weddingtiktok #weddingtraditions #weddingtrends #weddingtok💍 #weddingtiktok2022 #weddingday #friendsgettingmarried #BridgertonScandal #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #UnsealTheMeal ♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

Διάβασε Επίσης: Οι U2 έδωσαν συναυλία με Ουκρανούς στρατιώτες σε σταθμό μετρό του Κιέβου

Η στιγμή, εκτός από τον φακό, απαθανατίστηκε και σε βίντεο φίλης του ζευγαριού που έγινε viral στο TikTok. Το βίντεο στο TikTok είχε σχεδόν 2 εκατομμύρια προβολές. Οι Hansen δεν είχαν ιδέα ότι έγιναν viral μέχρι που οι φίλοι τους άρχισαν να τους στέλνουν μηνύματα ενώ βρίσκονταν στο μήνα του μέλιτος.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας: Sons + Daughters Photography

Loader