Αντώνης Παπαδόπουλος: Από Intern σε Head of Ergodotisi σε 6 μόνο χρόνια

Αντώνης Παπαδόπουλος: Από Intern σε Head of Ergodotisi σε 6 μόνο χρόνια

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος ξεκίνησε από intern και σήμερα είναι ο Head της ergodotisis!

Ο Αντώνης διανύει τον 6ο χρόνο στην εταιρεία του Ομίλου της Digital Tree. Ξεκίνησε ως Intern το 2016 και έχει κατακτήσει πλέον τη θέση του Head of Ergodotisi.

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος του CIIM στον κλάδο του Business Administration. Παράλληλα με τις σπουδές του, εργαζόταν ως Intern στην Ergodotisi, με κύρια καθήκοντα τον έλεγχο των αγγελιών και την έγκριση/απόρριψή τους από το σύστημα, την προώθησή τους στο Facebook και τη συγγραφή άρθρων, σχετικών με το κοινό της ιστοσελίδας.

Μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής του άσκησης, προσλήφθηκε στη θέση του Marketing and Communications Officer και έπειτα προήχθη σε Head. Μεταξύ άλλων, ξεκίνησε το blog της Ergodotisi με άρθρα και συνεντεύξεις, εργάστηκε πάνω στο rebranding της και στη συνέχεια στο logo/visual identity revamp. Ο Αντώνης κατάφερε να μεγαλώσει το κοινό της Ergodotisi στο Facebook στους 120,000 followers, εργάστηκε στην αρχική έκδοση και το branding του περιοδικού της, στη δημιουργία του Cyprus Career Expo, σε συνεργασία με την Tabs_Spaces για το χτίσιμο της νέας ιστοσελίδας της, ενώ δημιούργησε και νέα services τα οποία παρέχει η Ergodotisi στους πελάτες της.

Η αγάπη του και η αφοσίωση του στην Εργοδότηση και κατ' επέκταση στον Όμιλο της Digital Tree μεταφράστηκαν στην ανέλιξη του ως Head της Εργοδότησης τον Ιανουάριο 2021.

1

 

Loader