Άντρας από πορνοστάρ αποφάσισε να γίνει ιερέας και κηρύττει το λόγο του Θεού

Άντρας από πορνοστάρ αποφάσισε να γίνει ιερέας και κηρύττει το λόγο του Θεού

«Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξεις ζωή», δηλώνει ο ίδιος

Ένας νεαρός άντρας αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα και από πορνοστάρ να γίνει ιερέας.

Ο λόγος για τον Joshua Broome που μέχρι το 2012 γύρισε περισσότερες από 1.000 ερωτικές ταινίες με το ψευδώνυμο Roco Rint κάτι που του άφησε «τρομακτικό συναισθηματικό τραύμα».

«Έχασα τον εαυτό μου. Όλα ήταν ψέματα και μυθοπλασία… Ήθελα να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου και δεν είχα το κουράγιο να το κάνω», περιγράφει ο ίδιος.

Η απόφαση του να εγκαταλείψει τη βιομηχανία του πορνό μετά από 6 χρόνια σόκαρε τους ανθρώπους με τους οποίους εργαζόταν. Ο ίδιος λοιπόν αποφάσισε να μετακομίσει στη Βόρεια Καρολίνα. Ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη και ένιωθε ντροπή για την προηγούμενη του δουλειά.

Διάβασε Επίσης: Ουκρανία: Η οικογένεια της μικρής Emma που έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό «TIME», κατάφερε να ξεφύγει 

Το 2014 γνώρισε μια γυναίκα σε μια αθλητική εγκατάσταση και αποφάσισαν να πάνε μαζί για τρέξιμο. Εκεί της εξομολογήθηκε το παρελθόν του και εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι εκείνη δεν τον έκρινε για αυτό. Ο ίδιος δήλωσε: «Μέσα από την καλοσύνη της και το γεγονός ότι δεν με απέρριψε, μου δημιούργησε μια περιέργεια μέσα μου. Την επόμενη Κυριακή πήγαμε μαζί στην εκκλησία».

Ο νεαρός άντρας αποφάσισε να κάνει σπουδές στη Θεολογία και να ακολουθήσει το δρόμο του θεού.

Πλέον είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, εργάζεται ως πάστορας στην εκκλησία Good News Baptist και κηρύττει το λόγο του Θεού σε ολόκληρη τη χώρα. Έχει και δικό του podcast.

Διάβασε Επίσης: Instagram: Η προσθήκη στα stories που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι χρήστες

Ο Joshua Broome είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξεις αυτό που κάνεις», αναφέρει. Έφτιαξα μια ζωή για την οποία είμαι περήφανος και όταν βάζω το κεφάλι μου στο μαξιλάρι το βράδυ δεν έχω τίποτα να ντρέπομαι και να νιώθω ενοχές».

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader