Απίστευτη 7χρονη κοινώνησε πρώτη φορά και το παράκανε με το κρασί

Απίστευτη 7χρονη κοινώνησε πρώτη φορά και το παράκανε με το κρασί

Η μικρή δεν σταμάτησε να πίνει

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ όταν 7χρονο κοριτσάκι κοινώνησε για πρώτη φορά και μάλλον … το παράκανε.

Το 7χρονο κοριτσάκι έβαλε τα καλά του και πήγε στην εκκλησία για να κοινωνήσει για πρώτη φορά. Πλησίασε τον ιερωμένο και εκείνος της έδωσε το δισκοπότηρο για να πιει μία γουλιά. Ο ιερέας της είπε: «Το Σώμα του Ιησού» και η μικρή πήρε στα χέρια της το δισκοπότηρο χωρίς τον παραμικρό δισταγμό. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Ωστόσο, όταν η μικρή έβαλε στο στόμα της το δισκοπότηρο άρχισε να πίνει και δεν σταμάτησε ποτέ. Ο ιερέας την έβλεπε με γουρλωμένα μάτια, επιχείρησε να την πλησιάσει για να πάρει το δισκοπότηρο, σταμάτησε για λίγο και τελικά το παιδί του το παρέδωσε.Το γεγονός προκάλεσε γέλιο και στον ιερέα.

Διάβασε Επίσης: «Ο πατέρας μας»: Η νέα αληθινή ιστορία που παρουσιάζει το Netflix

Όπως είπε στη συνέχεια η μητέρα της 7χρονης, η μικρή ήταν πολύ αγχωμένη για την πρώτη της κοινωνία, και ρώτησε πολλές φορές πόσο πρέπει να πιει. Η μητέρα της, την συμβούλευσε να αγγίξει απλώς τα χείλη της και να μην καταπιεί, εάν δε θέλει, αλλά η περιέργεια της μικρής φάνηκε πως ήταν μεγάλη. 

Διάβασε Επίσης: O Nicholas Sparks επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με 3 νέες ταινίες

«Δεν της άρεσε η γεύση» είπε η μητέρα. «Δεν ξέρω γιατί ήπιε τόσο πολύ». Όσον αφορά στις επιπτώσεις της «κραιπάλης», η μικρή «ήταν ομιλητική και τα μάγουλά της είχαν κοκκινίσει».

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader