Απίστευτος πιτσιρικάς παρήγγειλε 31 cheeseburgers από το κινητό της μαμάς του

Απίστευτος πιτσιρικάς παρήγγειλε 31 cheeseburgers από το κινητό της μαμάς του

Ο μικρός βρήκε το κινητό ξεκλείδωτο

Ένα βήμα παραπέρα αποφάσισε να προχωρήσει ένα μικρό αγόρι χρησιμοποιώντας το κινητό της μητέρας του.

Το 2χρονο αγοράκι συνήθως κοίταζε την αντανάκλαση του στο κινητό της μαμάς του, ωστόσο αποφάσισε ότι ήταν καιρός να αρχίσει να το χρησιμοποιεί πιο.. ενεργά και έτσι παρήγγειλε 31 cheeseburgers. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Όταν λίγες μέρες πριν, η Kelsey Golden,  μετέφερε φωτογραφίες από το τηλέφωνό της στον υπολογιστή της, ο μικρός γιος της Barrett άρχισε να "χαζεύει" στο κινητό της. Όπως εξήγησε η Kelsey ο γιος της λατρεύει τη λειτουργία κάμερας στο τηλέφωνό της. "Του αρέσει να κοιτάζει την αντανάκλασή του", είπε, αντί να παίζει παιχνίδια ή να κάνει άλλες δραστηριότητες στο κινητό της.

1

Φωτογραφία: KELSEY BURKHALTER GOLDEN/FACEBOOK

Ωστόσο αυτή τη φορά ο μικρός δεν κοίταζε μόνο την αντανάκλασή του. "Άρχισε να πιέζει την οθόνη, να την περιστρέφει σαν το χέρι του να είναι τρενάκι", δήλωσε η μαμά του. Μετά από λίγα λεπτά η γυναίκα είδε ένα όχημα να σταματάει και έναν άνδρα να βγάζει μια μεγάλη τσάντα με πολλά cheeseburgers από γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων.

Στην αρχή νόμιζε ότι ο άνδρας πήγε σε λάθος σπίτι. "Τότε κατάλαβα ότι ο Barrett έπαιζε με το τηλέφωνό μου. Γύρισα πίσω και κοίταξα το τηλέφωνό μου και δόθηκε μια παραγγελία εκείνη την ώρα που έπαιζε με αυτό".

Διάβασε Επίσης: Νέες χαλαρώσεις από σήμερα σε Malls και καταστήματα

Όπως δήλωσε η Kelsey, η παραγγελία ήταν ακόμη πιο ακατάλληλη γιατί "σε κανέναν στην οικογένειά μας δεν αρέσουν τα cheeseburgers". Έτσι αποφάσισε να τα κάνει δωρεά μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ενώ έδωσε και σε γείτονες.

Η Kelsey ελπίζει ότι η παραγγελία του γιου της θα βοηθήσει να ομορφύνουν οι μέρες των ανθρώπων. "Ελπίζω να σκορπίσει λίγο γέλιο σε έναν θλιβερό, σκοτεινό κόσμο". 

Πηγή

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας
 

Loader