Από το “La Casa de Papel” στη νέα ισπανική σειρά “Intimacy”

Από το “La Casa de Papel” στη νέα ισπανική σειρά “Intimacy”

Aναμένεται να γίνει το νέο hit του Netflix

H Itziar Itunο ή όπως έγινε ευρέως γνωστή ως Raquel μέσα από το “La Casa de Papel” , θα πρωταγωνιστήσει στη νέα μίνι σειρά του Netflix.

Η πολυαναμενόμενη σειρά οκτώ επεισοδίων είναι πολλά υποσχόμενη. Η Itziar Itunο θα είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 10 Ιουνίου.

Διάβασε Επίσης: To θερινό σινεμά επιστρέφει στο Nicosia Mall

Η δημιουργός Veronica Fernandez είπε: «Η ζωή αλλάζει σε μια στιγμή… με ένα κλικ, στον ήχο ενός μηνύματος που στέλνεται. Η ιδιωτική σας ζωή παύει να είναι ιδιωτική και γίνεται δημόσια σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Κάποιος πατάει ένα κουμπί και ξαφνικά εξαπολύει έναν ανεξέλεγκτο τυφώνα. Και σαν μια επιδημία, το απόρρητο σας ταξιδεύει με αμέτρητη ταχύτητα από οθόνη σε οθόνη. Η ανικανότητα που παράγουν αυτοί οι νέοι καιροί και η αίσθηση ότι τα όρια της οικειότητας και της ιδιωτικής ζωής είναι αόρατα σε πολλούς είναι το DNA αυτής της σειράς».

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Πλοκή:

Η καριέρα της ανερχόμενης πολιτικού απειλείται όταν διαρρέει ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που γυρίστηκε στα κρυφά. Η σειρά, ακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών που αναγκάζονται να περπατήσουν τη λεπτή γραμμή μεταξύ αυτού που ανήκει στη δημόσια και την ιδιωτική ζωή, μετά τη διαρροή ενός βίντεο με μια πολιτικό. Ποια είναι τα όρια της οικειότητας μας; Τι συμβαίνει στη ζωή μας όταν η ιδιωτικότητα μας γίνεται θέμα συζήτησης για όλους;

 

 

Πηγή

 

 

Loader