Από τις Άγριες Μέλισσες τώρα σε ταινία του Netflix

Από τις Άγριες Μέλισσες τώρα σε ταινία του Netflix

Πρόκειται για ιταλική παραγωγή

Ο γίγαντας streaming επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο στην Ευρώπη με τις ευρωπαϊκές παραγωγές να αυξάνονται ραγδαία. Οι ευκαιρίες για τους ηθοποιούς μεγαλώνουν και αρχίζουμε να βλέπουμε σιγά σιγά να κάνουν το επόμενο μεγάλο τους βήμα. Ένας αγαπημένος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες, λοιπόν, ετοιμάζεται να παίξει στη νέα ταινία του Netflix που είναι ιταλικής παραγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Δανίκας βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Νότια Ιταλία για τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του Renato De Maria με τον τίτλο «Septimo». Ο ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία selfie εμφανώς ενθουσιασμένος από το νέο πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει. Εκτός από τη δική του φωτογραφία, ανέβασε και άλλες από την όμορφη τοποθεσία στην οποία βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας.

 

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας έγινε ευρέως γνωστός από τις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε τον Φανούρη. Ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει επίσης στις ταινίες «Νήσος», «Νήσος 2» και την «Ψυχραιμία» του Νίκου Περάκη.

Στην ιταλική ταινία πρωταγωνιστούν οι Riccardo Scamarcio (The Ruthless, John Wick) και Annabelle Wallis (Peaky Blinders, Anabelle). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renato De Maria, που έχει σκηνοθετήσει, μεταξύ άλλων, τις ταινίες The Ruthless και The Front Line.

Από το Διαφάνι των «Άγριων Μελισσών», λοιπόν, ο αγαπημένος ηθοποιός Κωνσταντίνος Δανίκας ταξιδεύει στην Ιταλία για λογαριασμό της νέας ταινίας του Netflix.

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας από τις Άγριες Μέλισσες στη νέα ταινία του Netflix

 

Πηγή

Loader