Apocalypse Jacket: Στην αγορά ειδικό μπουφάν για την καταστροφή του κόσμου

Apocalypse Jacket: Στην αγορά ειδικό μπουφάν για την καταστροφή του κόσμου

Όχι, το "Apocalypse Jacket" δεν είναι για πλάκα

Το Ειδικό μπουφάν "Apocalypse Jacket" για την καταστροφή του κόσμου έβγαλε στην αγορά η βρετανική εταιρεία Vollebak.

Όχι, το "Apocalypse Jacket" δεν είναι για πλάκα, αφού σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος είναι όντως για να προστατεύει όποιον το φορά σε περίπτωση που καταστραφεί ο κόσμος. 

1

Διάβασε Επίσης: Ε.Ε: Πώς σχετίζεται το αλκοόλ με τη νέα στρατηγική για την καταπολέμηση του καρκίνου

Το ιδιαίτερο αυτό μπουφάν στοιχίζει 1.145 ευρώ και αντέχει απέναντι σε σε μαύρη λάβα, μέτωπα πυρκαγιάς και χημική διάβρωση, χάρη σε ένα υλικό που αποδίδουν στον Δρ. Καρλ Μάρβελ, για το πρόγραμμα Apollo της NASA. 

Όπως γράφουν - μεταξύ αστείου και σοβαρού - οι κατασκευαστές του μπουφάν στη σελίδα τους : «Το Ρολόι της Αποκάλυψης είναι ένα σύμβολο της παγκόσμιας καταστροφής. Τα τελευταία 50 χρόνια οι επιστήμονες το χρησιμοποιούν για να δείχνουν πόσο κοντά στα «μεσάνυχτα» βρισκόμαστε. Το 2021 ήμασταν μόλις έντεκα δευτερόλεπτα μακριά. Οι απειλές κατά της ανθρωπότητας διευρύνονται και περιλαμβάνουν πια την βιο-τρομοκρατία και την οικολογική κατάρρευση - όπως φυσικά και την αποκάλυψη ζόμπι».

1

Διάβασε Επίσης: Έρχεται αλλαγή στα Instagram stories

Οι κατασκευαστές του μπουφάν φρόντισαν και για τις προμήθειες, καθώς στο εσωτερικό του υπάρχουν 23 τσέπες για να μπορεί ο κάτοχος του να εφοδιαστεί κατάλληλα. Σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον το μπουφάν, κυκλοφορεί σε όλα τα μεγέθη, μέχρι το XXL.

Πηγή

Πηγή φωτογραφιών 

 

Loader