Αποφασίζει σήμερα το Υπουργικό για κατάργηση του Safepass

Αποφασίζει σήμερα το Υπουργικό για κατάργηση του Safepass

Καταργείται και για γάμους και νυχτερινά κέντρα

Στις 09:00 ξεκινά η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, κατά την οποία ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας θα καταθέσει πρόταση για πλήρη κατάργηση του Safepass.

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας σύμφωνα με πληροφορίες της Offsite την περασμένη εβδομάδα ζήτησε από τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής όπως καταθέσουν τις απόψεις τους σε σχέση με την κατάργηση του Safepass σε γάμους και νυχτερινά κέντρα.

Θυμίζουμε πως ήδη έχει αποφασιστεί όπως από τις 15 Μαΐου 2022, αναστέλλεται το Safepass σε όλους τους χώρους. Ωστόσο από αυτή την αναστολή θα εξαιρούνταν οι εσωτερικοί χώροι των κέντρων διασκέδασης, των μουσικοχορευτικών κέντρων. Επίσης Safepass θα πρέπει να έχουν οι επισκέπτες σε οίκους ευγηρίας, κλειστές δομές, νοσηλευτήρια, ιατρικά κέντρα, ιατρεία και κέντρα αποκατάστασης.

Διάβασε Επίσης: Οι U2 έδωσαν συναυλία με Ουκρανούς στρατιώτες σε σταθμό μετρό του Κιέβου

Με βάση την νέα πρόταση που οδηγείται σήμερα για έγκριση, Safepass θα πρέπει να έχουν μόνο όσοι θα επισκεφτούν οίκους ευγηρίας, κλειστές δομές, νοσηλευτήρια, ιατρικά κέντρα, ιατρεία και κέντρα αποκατάστασης.

Διάβασε Επίσης: Το Sistema Cyprus συλλέγει μουσικά όργανα που δε χρειάζεσαι

Η κατάργηση του Safepass σε γάμους και νυχτερινά κέντρα θα τεθεί σε ισχύ από την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader