Αποκαλύφθηκε το trailer της ταινίας 'Find me Falling', της πρώτης Κυπριακής ταινίας στο Netflix

Αποκαλύφθηκε το trailer της ταινίας 'Find me Falling', της πρώτης Κυπριακής ταινίας στο Netflix

Η νέα ταινία της Στελάνας Κληρή "Μπρος Γκρεμός" θα είναι η πρώτη κυπριακή παραγωγή που θα προβληθεί στο Netflix, προκαλώντας ενθουσιασμό με το αποκαλυπτικό της trailer

Χθες αποκαλύφθηκε το πολυαναμενόμενο τρέιλερ της νέας ταινίας της Στελάνας Κληρή, "Μπρος Γκρεμός" (Find Me Falling), που θα γίνει η πρώτη κυπριακή ταινία που θα στριμάρει στο Netflix. Το τρέιλερ παρουσιάστηκε αρχικά, κατ’ αποκλειστικότητα, στον ιστότοπο του γνωστού αμερικανικού περιοδικού People, τονίζοντας την παγκόσμια εμβέλεια της ταινίας.

Η ταινία πρωταγωνιστεί τον βραβευμένο με Emmy και Grammy ηθοποιό και μουσικό Χάρι Κόνικ Τζούνιορ, σε μια ρομαντική ιστορία που διαδραματίζεται σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στην Κύπρο. Οι πρώτες εικόνες από το τρέιλερ δείχνουν εντυπωσιακά τοπία και δυνατές συναισθηματικές στιγμές, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες για την ταινία.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί να γίνει παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας του Netflix την Παρασκευή 19 Ιουλίου. Την ίδια ημέρα, η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στους κυπριακούς κινηματογράφους για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η ταινία είναι μια συμπαραγωγή Κύπρου-ΗΠΑ, σε παραγωγή Jupiter Peak Productions (ΗΠΑ) και Meraki Films (Κύπρος), με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου και της Συμβουλευτικής Επιτροπής Κινηματογράφου (ΣΕΚΙΝ).

Το "Μπρος Γκρεμός" αναμένεται να ανοίξει νέους δρόμους για τον κυπριακό κινηματογράφο, φέρνοντας την Κύπρο στο προσκήνιο της διεθνούς κινηματογραφικής σκηνής. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την ταινία που θα κλέψει τις εντυπώσεις αυτό το καλοκαίρι.

 

πηγή κεντρικής φώτο

Loader