Αποκλειστικά πλάνα της Offsite πριν από τον ξυλοδαρμό του Κόρεϊ Μανιγκό

Αποκλειστικά πλάνα της Offsite πριν από τον ξυλοδαρμό του Κόρεϊ Μανιγκό

Σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ της offsite τα πλάνα που εξασφάλισε από κύκλωμα παρακολούθησης, καταγράφουν καρέ καρέ τις κινήσεις του Μανιγκό μέσα στο νυχτερινό κέντρο, όσο και κατά την έξοδό του.

Αποκλειστικά πλάνα εξασφάλισε η Offsite αποτυπώνουν το τι προηγήθηκε του ξυλοδαρμού (ξημερώματα Κυριακής – 21/11) του Αμερικανού μπασκετμπολίστα της ΑΕΛ, Κόρεϊ Μανιγκό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δυο πλάνα: Α. Τα πλάνα εντός του χώρου του μαγαζιού και Β. Τα πλάνα στην έξοδο του μαγαζιού.

Α. Τα πλάνα εντός του χώρου του μαγαζιού

Όλα άρχισαν όταν – όπως φαίνεται στο βίντεο- ο Μανιγκό εμφανίζεται να ασκεί ενδεχομένως βία σε γυναίκα συνοδό του, την οποία σε κάποια στιγμή βάζοντας την στην αγκαλιά του κατά τρόπο που θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι πρόκειται για κεφαλοκλείδωμα την μεταφέρει σε σημείο στο μαγαζί. 

Εμφανίζεται να ανταλλάζουν οι δυο τους κουβέντες και σε κάποια στιγμή ο καλαθοσφαιριστής αρπάζει την κοπέλα και την ρίχνει στο πάτωμα. 

 

Β. Τα πλάνα στην έξοδο του μαγαζιού 

Τα πλάνα στην έξοδο του μαγαζιού δείχνουν σε κάποια στιγμή διάφορα άτομα (κάποια από αυτά έχουν συλληφθεί) να οδηγούν προς την έξοδο τον καλαθοσφαιριστή. 

Εκεί που φαινόταν ότι όλα τελείωσαν, ο καλαθοσφαιριστής μαζί με μέλη της παρέας του ορμάνε εκ νέου μέσα στο μαγαζί και αρχίζει εκ νέου συμπλοκή.

Τα πλάνα δείχνουν άγρια συμπλοκή με τον ένα εκ των δυο να βρίσκεται κάτω. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι ο καλαθοσφαιριστής, αλλά ο φίλος του. 

Μετά αποχωρούν εκ νέου και τα πράγματα ησυχάζουν.  

Ο ξυλοδαρμός που οδήγησε στο νοσοκομείο 

Πάντως ο καλαθοσφαιριστής φαίνεται πως όταν αποχώρησε από το μαγαζί δεν ήταν τραυματισμένος σοβαρά αφού άλλο βίντεο, που ήδη κυκλοφόρησε, υποστηρίζεται ότι αφορά πλάνα της στιγμής που ο καλαθοσφαιριστής εμπλέκεται εκ νέου σε συμπλοκή σε δημόσιο χώρο -10άδες μέτρα μακριά από το μαγαζί όπου βρισκόταν προηγουμένως. 

Δες το πλήρες ρεπορτάζ της offsite και τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε η ιστοσελίδα EΔΩ 

 

 

Loader