Αρνητές του κορωνοϊού απήγαγαν διευθυντή Γυμνασίου

Αρνητές του κορωνοϊού απήγαγαν διευθυντή Γυμνασίου

Του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα

Το απώγειο του παραλογισμού. Κατά τη διάρκεια της “καταδίωξης” του διευθυντή του φώναζαν ότι “βασανίζει” τα παιδιά.

Οι αυτοαποκαλούμενοι “Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς” «συνέλαβαν», σύμφωνα με πληροφορίες, τον διευθυντή του σχολείου στο Αιγίνιο και τον οδήγησαν στο ΑΤ Αιγινίου, σύμφωνα με το pierianews.

Από εκεί μεταφέρθηκε με εκδορές στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα αυτή, περίπου δέκα ατόμων, οδήγησε με χειροπέδες τον διευθυντή στο Αστυνομικό Τμήμα του Αιγινίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων έστησαν καρτέρι στον διευθυντή του σχολείου Δ.Χ, στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής 10/12, τον κυνήγησαν, τον “συνέλαβαν” και τον οδήγησαν με αυτοκίνητο στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου. Κατά τη διάρκεια της “καταδίωξης” του διευθυντή του φώναζαν ότι “βασανίζει” τα παιδιά.

Εκείνη την ώρα κατέφθαναν κι άλλοι εκπαιδευτικοί που βλέποντας την “απαγωγή” του γυμνασιάρχη κάλεσαν την αστυνομία.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τη δεκαμελή ομάδα και την οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης όπου αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα.

Το σχολείο τηρεί, ως οφείλει, τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται και δεν αφήνει μαθητές να εισέρχονται χωρίς μάσκα και self test στο σχολικό συγκρότημα. Αυτό έχει ξεσηκώσει τις διαμαρτυρίες της συγκεκριμένης ομάδας. Στο στόχαστρό τους έχουν βρεθεί οι διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου οι οποίοι έλαβαν στις 24 Νοεμβρίου μέσω ενός δικαστικού επιμελητή ένα έγγραφο που σημείωνε πως τα σχολεία επιτάσσονται στο όνομα των «Αυτόχθονων Ελλήνων»!

«Ο τέλειος παραλογισμός. Oι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Status ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας.

Πηγή

Loader